Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
- martin_100
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 2565
- Registrován: 01 srp 2007
- Bydliště: Rybnice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Ze zrní nebo z řípy?
Z hoven Váňo. Recept je prostý. Na kilo hoven kilo cukru.
Z hoven Váňo. Recept je prostý. Na kilo hoven kilo cukru.
- udeeska
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 7225
- Registrován: 31 led 2009
- Bydliště: Usti n.L.-Seattle WA
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
kdyby jste místo camrani šli vařit....
Vwase nocni sichta...
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Kdybyste to chtěli ještě zkomplikovat, tak se na guláš zeptejte Maďara... Existuje guláš a perkelt, přičemž v Maďarsku, tzn. správně, je to obráceně než v Česku a evidentně i Polsku. Náš guláš je pro Maďara perkelt. Proti tomu je velikost americké cibule zanedbatelný problém.
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
a co guláš s tatarskou omáčkou?
"Mně se nesmí nikdo divit." (Pětišroub, 2016)
- udeeska
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 7225
- Registrován: 31 led 2009
- Bydliště: Usti n.L.-Seattle WA
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Napiš recept...Pětišroub píše:a co guláš s tatarskou omáčkou?
....jo a s tím papinakem vopatrně....
Vwase nocni sichta...
- lišák
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 5297
- Registrován: 08 bře 2003
- Bydliště: ResselStadt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Vaření plechů mě moc nejde a tak si Ježíšek myslel, že by mě alespoň mohlo jít takové to domácí vaření piva. Stejně prý nemám momentálně po večerech co na práci tak alespoň trošku využiji dílnu.
Mám založeno, nechávám kvasinky dělat svou práci a zatím jsem vymyslel název Lišákova speciálu. Dělám to v dílně a tak to bude Klíč očkoplochá 12°.
Mám založeno, nechávám kvasinky dělat svou práci a zatím jsem vymyslel název Lišákova speciálu. Dělám to v dílně a tak to bude Klíč očkoplochá 12°.
Každý celek se skládá z detailů.
- Sam
- vintage patolog
- Příspěvky: 15199
- Registrován: 24 říj 2003
- Bydliště: nowhere
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Kdysi na Radiu 1 byl porad o malych pivovarech kde padla tato pamatna veta: “...jsou to vetsinou uspesni businessmani unaveni vydelavanim penez kteri se rozhodli zmenit zivot, zanechali vseho a zacali varit pivo...”
Lisaku, jsi v dobre spolecnosti )
Lisaku, jsi v dobre spolecnosti )
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Lišáku 12°Klíč už vaří ve Cvikově dej Bůh štěstí!
"Mně se nesmí nikdo divit." (Pětišroub, 2016)
- lišák
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 5297
- Registrován: 08 bře 2003
- Bydliště: ResselStadt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Tak abych předešel popotahování na patentovém úřadě zůstanu u skáceného Očkoplochá 12° .
Každý celek se skládá z detailů.
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Co třeba (Lišákova)"Sériová 12°", "Vostrá 13°" "Zabijácká 16°"
V kombinaci s frťanem rumu pak výše uvedené "S kompresorem"
V kombinaci s frťanem rumu pak výše uvedené "S kompresorem"
"Mně se nesmí nikdo divit." (Pětišroub, 2016)
- lišák
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 5297
- Registrován: 08 bře 2003
- Bydliště: ResselStadt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Každý celek se skládá z detailů.
- pulenejksicht
- ex beetleboy
- Příspěvky: 5894
- Registrován: 19 kvě 2004
- Bydliště: vwšudezdejší
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Co takhle Foxbeer nebo Lisakuv samoser special?
jdeme frflat na flat ...
- VW181
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 1977
- Registrován: 03 úno 2004
- Bydliště: Opava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Včera jsme byli u známých a měli jsme portugalskou vánoční specialitu....
AMK Klub historických vozidel Opava www.khvopava.cz
- Milan NM
- mořský stařec flat4.org
- Příspěvky: 736
- Registrován: 25 pro 2015
- Bydliště: SK-Nove Mesto nad Vahom
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Čo to bolo za ryby?
- VW181
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 1977
- Registrován: 03 úno 2004
- Bydliště: Opava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
AMK Klub historických vozidel Opava www.khvopava.cz
- martin_100
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 2565
- Registrován: 01 srp 2007
- Bydliště: Rybnice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Brrr to nevypadá moc vábně....
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Je sice už po vánocích,ale hodím sem můj originální recept na nepečené rumové kuličky. Mohou se v podstatě dělat i z meruňkovice,nebo slivovice. Já ho popíšu ve zkratce z rumu. Nalijeme si malého frťana rumu, pomalu ho vlejeme do dutiny ústní a chvilku ho tam kouláme. No a pak polkneme. Je zajímavé,že toto cukroví vždy zmizí jako první.
- martin_100
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 2565
- Registrován: 01 srp 2007
- Bydliště: Rybnice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Ten recept se dá vylepšit. Sklo nech v kredenci. Utrhni čekuládovou postavičku ze stromku. Ukousni vršek. Zbytek figurky naplň rumem. Pak vlož do huby a pokračuj dle tvého recepisu.
- udeeska
- stálý inventář fóra flat4
- Příspěvky: 7225
- Registrován: 31 led 2009
- Bydliště: Usti n.L.-Seattle WA
Re: Jídlo, bašta, papání, žrádýlko-zkušenosti a nejlepší recepty
Tak zatímco se Lišák odtrhnul od klasického vaření a vaří pivo pochybné kvality v dílně bez dozoru manželky a Lukáše do kterého určitě vmíchá nějaké halucinogeny jako Pervitin a Marušku, tak já včera dostal chuť na Segedín s knedlíkem, který jsem dnes uvařil
Vwase nocni sichta...