Narozeniny Ferdinanda Porsche

sedan, faltdach nebo kabrio, všichni, kdo máte brouka patříte SEM!!!
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ferdinand
Příspěvky: 227
Registrován: 13 led 2006

Narozeniny Ferdinanda Porsche

Příspěvek od Ferdinand »

Jestlipak jste si dnes vzpomenuli na to, že před 140 lety, 3.září 1875 se narodil ve Vratislavicích nad Nisou geniální automobilový konstruktér, profesor Dr. Ing. h.c. Ferdinand Porsche ???

Obrázek

sevwer
zasloužilý harcovník fóra flat4.org
Příspěvky: 331
Registrován: 29 lis 2014
Bydliště: Josefův Důl

Re: Narozeniny Ferdinanda Porsche

Příspěvek od sevwer »

¨Milane , :shock:
Jezdil jsem se svou 62" okolo 14té odpol 6x tam a zpátky Maffersdorfem ,Vratislavicemi - i přes nedostupnost od Jablonce -což nikde samo ,jako upozornění nepíšeš ,mimo jiné ,jsem sjel z přivaděče na Liberec a vracel se zpět na Vratislavice ,projel Vratislavice 4xhlavní tam a zpátky a 1x i přes most abych někde někoho objevil , nikdo nikde :twisted: , mrtvo pusto prázdno = smutno , jediný co , světla=semafory a tramvaje -nejste tam ňák v ilegalitě ?
Smutný ,tím hůř ,že se na to ještě :twisted: ptáš :roll:
fakt jsem očekával směrovky :mrgreen: , ale zejtra to bude ve Vestci kolotočářskej masakr s cukrovou vatou a kolotočem alá Kočka ...

P.S. pozvání na zítřek pro brouky vlastně žádné není =každej plakát a pozvání jiné , a to ,že tam bude sraz Alfa Romeo ,BMW , a přijede přes 100 českých historických motocyklů a díky tomu se zlevnil vstup ...., ofic je to vlastně liberecký motoristický svátek a díky tomu ,že je to masovka - se zlevnilo vstupné na 100,- Kč , nějak se to zase zvrtlo ?
mara sevw
dickholmer 62" druhá reinkarnace, po 20ti letech do stejný řeky ...

Odpovědět