Srážky s muži zákona...

Víno, ženy, muži a zpěv. Pojďme si konečně odpočinout od vzduchem chlazených.
Odpovědět
Tomáš
Příspěvky: 213
Registrován: 08 zář 2008
Bydliště: Domašín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš »

mě by voškubali nejmín o 3 milijony jak je tomu pravidlem :D

Uživatelský avatar
Acibuk
Příspěvky: 190
Registrován: 01 pro 2008
Bydliště: Olomouc

Příspěvek od Acibuk »

Srážek jsem měl povícero, ale tahle je asi nejlepší:

Jedno léto jsme měli sraz fóra na letišti v Příbrami, kde se často pořádají tuning srazy, sprinty atd. Klub si řádně pronajal plochu letiště od čtvrtka do nedělního rána. V sobotu večer ale celé osazenstvo srazu jelo z alkohlických důvodů do kempu, takže jsme na obrovské ploše zůstali pouze dvě posádky, jedni z důvodu nutnosti rychlého odjezdu a my z důvodu poruchy vozu. Měli jsme docela srandu z toho, že nás je osm lidí na takovém place, k houfu mobilních wc dobrých 300m, kolem širá pláň. Tak jsme aspoň vytáhli gril a pivo, rozdělali oheň vedle a konzumovali naspořená pivka. Kolem jedenácté nás překvapila policejní hlídka:
policista: Co tu děláte???
já: Grilujeme, nechcete klobásu?
policista: (naštvaně)Ne, díky. Víte, že to je soukromý pozemek?
já: Vím, máme ho pronajatý.
policista: (velmi udiveně) V pěti lidech??
já: No, to je klubu, však tam máme i toi-toi, běžte se podívat
policista: (rezignovaně) Tak tu hlavně nejezdětě..

až teď mi po těch letech dochází, že jsem ho vlastně poslal do h...

Uživatelský avatar
Lugen
kluk jeden tvrdohlavá
Příspěvky: 3375
Registrován: 04 úno 2005

Příspěvek od Lugen »

velkej kluk [smilie=bubble.gif]
=o) Das ist der VW dreizehnnullzwei (o=

Uživatelský avatar
prak
špión 007
Příspěvky: 4675
Registrován: 19 úno 2003
Bydliště: Prak out of Prag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prak »

v čem jste se vlastně srazili? :roll:
zeptal se a odjel, chránil majetek majitele, nevidím pointu
S broukem v hlavě - Prak von VW Brouk klub Prag a 17. předseda Jeď rychlejc.

Uživatelský avatar
Pětišroub
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 19861
Registrován: 02 led 2003

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od Pětišroub »

15. února 1959. První nasazení radarového přístroje pro kontrolu řidičů v SRN, v okolí Duesseldorfu.

Obrázek
"Mně se nesmí nikdo divit." (Pětišroub, 2016)

Uživatelský avatar
kocicak
Příspěvky: 76
Registrován: 15 lis 2009
Bydliště: Votice u Benešova

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od kocicak »

Prostě mi to nedá a musím taky s tou svojí troškou do mlýna. Dolouskal jsem tenhle topic, a uznávám, kolikrát to setkání s pány orgány nepotěší ani duši, ani peněženku, ale....

1. není polda jako polda, kriminálka není dopravka, pořád to jsou jen lidi a co člověk, to unikát. Je to stejný jak v jakýkoli jiný práci, tzn. zhruba na deset lidí připadá jeden zmrd, případně míň inteligenčně nadanej kolega. Jak se tam tihle lidi přes psychotesty dostávají je mi záhadou (asi opisujou :lol: ), ale prostě jsou tam. A jak na potvoru je zpravidla taky někdo vyfotí v nějaký úplně dementní situaci. Díky těmhle lidem pak vznikají vtípky o policajtech, vtipný videa jak dva kokoti hrajou ping pong s plácačkama (sorry, ale tohle fakt nechápu [smilie=rofl5.gif] ), apod. Zkrátka a dobře, záleží jak kdekoli jinde na tom, na koho narazíte a kolik to bude stát.

2. s těma pokutama.....snad až na jednu zkušenost tady, nechť každej zapřemýšlí nad tím, proč vlastně tu pokutu dostal. Dali mi ji ty kurvy za pásy co jsem neměl? No jo, ale to oni můžou, že jo :wink: A já je mít musím.....Upřímně, jestli je to pokuta za 200 kila, je to pořád v pohodě. Nepotěšej, ale rodinnej rozpočet to neruinuje, ne? Ono totiž kdyby policajti měli dávat tak vysoký pokuty, jak je jim doporučováno, tak se z toho pos..em (jako pásy za litr, apod. - to bych chodil přivázanej i spát). Někteří to takhle dávají, ale je jich míň, takže vlastně za ty dvě kilka jsme potkali ještě dobrýho policajta, bo to mohlo být horší. A hlavně, ti kluci je dávat musí, bo když nejsou pokuty, řve na ně šéf a na šéfa jeho šéf a to si přece šéf nemůže nechat líbit......zkrátka zákon padajícího hovna jak vyšitej [smilie=smashfreakb.gif] Jsou někteří, co je dávají rádi a s chutí, ale to je spíš minimum.

3. s tím souvísí co? No proč zrovna mi v broucích, že jo. Hele upřímně, na každým autě se dá něco najít, když člověk chce, ale když vidím tu situaci - švestka stojí u silnice, vidí jak k němu jede cosi na pohled očividně staršího - tak to zastavím, bo si na tom něco najdu snáž. Jezdíme starejma autama a zájem policie(ten špatněj) o ně prostě bude. Dá se s tím žít, mít auto co nejvíc v rychtyku a je pokoj. Teda alespoň můj názor na věc. A když to starý auto je náhodou voňavka jak z muzea - tak si najdu něco na tom podválu, na kterým ho vezou, ne? [smilie=spinning.gif] [smilie=tongueout.gif]

4. jo a k těm xichtum kyselejm, co nás staví.....Ono sloužit 24 hodin (tahat bezďáky, bavit se s vylitejma, co taky táhnou svejch 24 hodin, stát 4 hodiny v zimě na výdrholci na nehodě, pak to ještě všechno psát a na závěr ranní sexík od šéfa, že člověk vlastně hovno dělá) fakt není prdel.Tvářit se na dvacátý auto ve smyslu jako "dobrý den, noc, ráno, já vás tak rád stavím, je mi tu v tý zimě fakt fajně" apod. je tak pro robota.

Suma sumárum, nebo jak se ten japonskej sport jmenuje. S těmahle klukama je to jak s těma, co jezdí hovnocucem. Každej na ně kouká zvrchu, když jede kolem po ulici. Ale když nám tečou sr.čky do bot, jsou první, koho voláme. A nebejt tu vůbec, je to pěknej průser :lol:

Tak. Jsem se tu pěkně vyb..l, můžete mě začít kamenovat. Howgh, domluvil jsem. [smilie=smiliecat.gif]

P.S. : Abych nebyl ouplně OFF TOPIC, tak dodávám, že žádné zkušenosti s poldama nemám, nikdy jsem žádnou pokutu nedostal ani nebyl stavěn či buzerován státním orgánem vyjma úřednice na městském úřadě kvůli autu a komplet výše uvedené je výplodem choré mysli kočičí [smilie=wheelchair.gif]
Nejdůležitější dvě písmena z abecedy jsou V a W :o)

Uživatelský avatar
Jirka
mořský stařec flat4.org
Příspěvky: 549
Registrován: 14 srp 2005
Bydliště: Luhačovice/Zlín

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od Jirka »

Kocicaku, napsal jsi to naprosto přesně! =D> =D>
Nerad bych, aby se to tu zvrhlo v debatu o tom, kdo jak má rád či nemá policajty, ale to, co napsal Kocicak je svatá pravda a já to vím z vlastní zkušenosti! Není policajt, jako policajt, pokuty se dávájí proto, že se musí dávat a ne, protože to někoho baví a hlavně záleží na lidech. Takže když se někdo holt dopustí přestupku, ať si to laskavě přizná, zaplatí pokutu a nenadává a není hnusný na policajta, který za nic nemůže...Ale je pravda, že idiotů je u tohoto sboru dost, kteří to ostatním - těm normálním - jen kazí.
Raději se zeptat, než pak litovat...

Mirek
Příspěvky: 226
Registrován: 20 čer 2008
Bydliště: stř. Čechy, Kokořín

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od Mirek »

Další věcí je, že je do toho zaměstnání nikdo nenutil, svobodně si ho zvolili.
Sám sice policajt nejsem, ale mám mezi nima opravdu hodně známejch, takže si troufám k tomu něco napsat. To co poslední dobou k Policii jde, je otřes. Jdou tam ztrostokanci, kteří nikdy nic nedokázali, když si náhodou zvládli udělat maturitu, tak zhusta na soukromé nástavbě truhláře, kuchaře, číšníka (nic proti těmto povoláním !). Pak znám dost lidí, které vyhodili z VŠ, chvíli se potáceli jako barmani, číšníci v těch nejhorších putykách atp. (opět, nic proti barmanům). Nakonec je ještě "elita" která tu VŠ dokázala absolvovat. Různé soukromé VŠ (něco jako plzeňská práva, jen ne tak okatě) případně peďák aprobace velká taška, malá hlava, furt se sprchuje (tělocvik+občanka). Znám příklady všech těchto ukázek, lidi co posrali na co šáhli, tak šli k PČR.
Neříkám, že tam jsou všichni tupci, to rozhodně ne, ale že to je šílený Vám potvrdí každej služebně starší policajt (pokud to není jen délesloužící blb, kterej se ještě nedostal z pozice šlapky vejš).
Abych jen nehanil, znám tam i dost lidí na svém místě (ohromná kvanta jich odchází, kdybych chtěl osvětlova proč, dostali bychom se k politice, což by už nebylo dobré, i todle je nahraně)
No a k tomu jejich pracovnímu vytížení - ano, sloužej 24h, ale potom následuje dost dlouhý odpočinek, pak se slouží "dosahy" kdy se vesele vrtáte doma v autě a peníze se sypou... Takže s tim pracovním vytížením to není tak extrémní. Na druhou stranu, když byly třeba povodně v roce 2002, nebyl jeden známej 14 dní doma s vyjímkou výměny prádla.

No a abych nebyl of topic tak jeden zážitek:
Koupil jsem Brouka a kamarád mi ho vezl na plaťáku za Berlingem co má na kouli 1200 kg. Celková plaťáku 1600. (až později jsem četl vyjádření MD ve smyslu, že směrodatná je aktuální hmotnost přívěsu). Jeli jsme skrz Prahu a najednou policajti za náma. Siréna a stopka. Tak jsme zastavili, policajti vystoupili a šli každej z jedný strany k nám. Stáhli jsme v očekávání průseru okýnky a doufali, že to nebude moc drahý. Policajti přišli, chvíli na nás čuměli a pak jeden povídá: "Kurva chlapi, přivažte si toho Brouka pořádně, jezdí Vám tam odpředu dozadu, před chvílí za Váma jela A8 ještě na převozkách, kdyby Vám to na ní skočilo, neudržíte se z toho smíchy."
Dotáhli jsme povolenou (?) kurtu a tradá dál.

Konec dalšího slovního průjmu

Uživatelský avatar
threeseven
náhodný kreativec
Příspěvky: 2548
Registrován: 13 led 2003
Bydliště: Za Vídrholcem doprava a ještě kousek
Kontaktovat uživatele:

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od threeseven »

Mirek píše:... kdyby Vám to na ní skočilo, neudržíte se z toho smíchy."...
Jednou mi vyprávěli v souvislosti s prošlou technickou, že každá nehoda do které se dostanu půjde automaticky na mé triko. A že to dneska můžou bejt ohromný částky! Cituji: "Třeba někde ťuknete do tý nový audiny (tenkrát Q7) a hned jsou to tři milióny."
Dal jsem mu za pravdu, ale v duchu si představoval, jak můj brouk několikrát s rozjezdem naráží do té nechutné lednice ve snaze napáchat škodu aspoň za jeden míč... :D
I don´t want to start any blasphemous rumours but I think that God has sick sense of humor
and when I die I expect to find him laughing...

Uživatelský avatar
udeeska
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 7223
Registrován: 31 led 2009
Bydliště: Usti n.L.-Seattle WA

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od udeeska »

Me zlapal scherif za to,ze jsem mel ceskou SPZetku pod US SPZetkou a vubec ho nezajimalo,ze neni ani trosku podobna tem zdejsim.Takze za $200.Takze vsude stejny.Jinak proti nim nic nemam :D

Obrázek
Vwase nocni sichta...

Vladimír
Příspěvky: 31
Registrován: 06 říj 2009

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od Vladimír »

narazil jsem na jednu trochu delší diskusi s měšťáky o neoprávněném odtahu. smál jsem se tak jak nikdy, doporučuju.
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005033101" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
clayd
zasloužilý harcovník fóra flat4.org
Příspěvky: 356
Registrován: 06 led 2007
Bydliště: Struhařov

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od clayd »

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006100804
Tenhle je lepší,musel jsem se štípnout jestli nespim
Já vím Bohumile ,já vím

ferror
Příspěvky: 15
Registrován: 26 dub 2009

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od ferror »

Přidám taky pár písmen:

Jedu si po Plzni v klidu od Americký a cajti za mnou. Drželi se mě statečně až k zimáku, kde mě zastavili. Klasická kontrola ale s tím, že si zafoukáme (bylo pozdě večer). Ovšem přístroj nenastartovali. Po 10 minutách marného snažení mi bylo řečeno, že "pro dnešek Vám tedy budu věřit" .
- podobných, kdy mi milosrdně "uvěřili" je víc

Trošku zajímavější nepřímá zkušenost byla s MP v K.Varech. Jel jsem v transporteru a dojel jsem jejich fobii (jeli hajzlíci 40), projeli jsme jednou křižovatkou a asi po 30m téměř zastavili (ale opravdu téměř, stále pomalu jeli) - a plná čára. Tak jsem zpomalil na jejich úroveň a čekal. I přestalo je to bavit a zas přidali. Pak jsem se dozvěděl, že to tam někteří dělají rádi, aby chytili při předjíždění na plné čáře
Jednou přijde den. Velký slavný den. A v ten den budu mít motor vzadu a chlazený vzduchem. Já se dočkám...

Uživatelský avatar
VW181
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 1977
Registrován: 03 úno 2004
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od VW181 »

Včera jsem měl setkání hned 2x.
-Jeli jsme broukem s rodinkou do Aquaparku v Bohumíně.
Při parkování mě manželka upozornila, abych zaparkoval přes dva chlívky parkoviště( aby nám to nějaký pitomec neodřel dveřma atd...)
Po vykoupání jdem k brouku a obchází jej dva měštáci a fotí. Tak povídám, jestli je nějaký problém? A oni že né a že se jim líbí a fotí to do sbírky. :D

-Při cestě z Bohumína policajtů jako much. Těsně před Ostravou hlídka u cesty. Zjevně kecali a nudili se. Jak uslyšeli zvuk boxera, tak rychle utíkali s plácačkou. Manželka povídá "oni se chcou jen podívat". Jak zastavím, tak se usmívají a že prej se musí kouknout atd. Kontrola dokladů, fouknul jsem a pak jsme se zakecali kolikpak to jede, jestli to nemám moc nízko atd... :D
Vykládali historku, jak nějakému broukařovi chcíplo auto na dálnici a oni pomáhali. Prej ho koupil ze stodoly a mělo najeto snad jen 21TKm.

Takže setkání velmi příjemné! :wink:
AMK Klub historických vozidel Opava www.khvopava.cz

Uživatelský avatar
VW181
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 1977
Registrován: 03 úno 2004
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od VW181 »

Další velmi zajímavé a napínavé setkání:

Jedu si tak služební T4 po Ostravě, kouknu do zrcátka a vidím za sebou policii. Automaticky zkontroluji základní věci a zapínám zapomenutá světla. Po projetí křižovatky mě zastavují. Dávám doklady a že prej jestli vím co jsem udělal atd.. Byl velice slušný a že mi dá ty nerozsvícená světla za kilo. Odchází do auta vypsat blok. Čekám cca 15min a najednou vidím, že vystupují oba z auta (v duchu si říkám: "to jdou dva pro tu stovku?").
Povídá: "Vyřídíme nejdříve přestupek, ale jsou nějaké nesrovnalosti"
Podepsal jsem pokutu (mimochodem napsal to jako prošlou lékárničku, abych nepřišel o body) a říká "odstavte si vozidlo a pojedete s námi!".
Zaparkoval jsem na parkoviště, vzal si navigaci, noťas atd. Jeden mi poctivě obešel auto a zkontroloval zamčení se slovy " to Víte, v Ostravě není bezpečno!"
Pak mě prohledal se slovy jestli nemám zbraň, usadili do služební Oktávky a nasadili pouta!
Když jsem se ptal vo co jde, tak prý se to dozvím na oddělení.....
Nejblběji jsem si připadal při vystupování na oddělení, protože jsem šel v poutech jak nějaký krimoš.
Zavedli mě do cely předběžného zadržení. Přišel nějaký šéf a že prý nějaký Arabacus Mauricius se vydává mým jménem a páchá trestnou činost.
Prej ho hledá Interpol.
Tak to musí prověřit, jestli to nejsem já.
Uvařili mi čajík, který mi podali skrze mříž a po chvíli přišel náčelník, který povídá aby mě pustili a že se velmi omlouvá.
Prý to chybně vyskočilo v systému atd atd......
Odvezli mě k autu a fajn jsme pokecali.
Jen prý hrozí, že při další kontrole mě zas seberou, když to ten jejich kompjůtr blbě vyhodnotí! [-o< :D

Uživatelský avatar
Kůča
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 2660
Registrován: 05 úno 2010
Bydliště: Teplice

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od Kůča »

A jsi to ty ? Nebo jsi ten Arabacus Mauricius ? :lol: :lol: :lol:
Tak to je dobrej příběh....
Až mě za to doma vyhoděj,tak budu kempovat celoročně.

Andy
aircooled cheerleader
Příspěvky: 3583
Registrován: 12 kvě 2004

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od Andy »

Husty!!

Uživatelský avatar
soe2
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 3440
Registrován: 16 kvě 2005
Bydliště: ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od soe2 »

tak a co nějaká omluva formou třebas 10tis. za třebas ušlý zisk nebo tak něco...a dalších 20 tis. za ostudu v poutech ... :evil:
s chrobákom nikdy nezostárňeš.....
Ferda projel - Lotyšsko,Litvu,Polsko,Německo,Slovensko, Rakousko,Slovinsko a Chorvatsko
2vw Mekky (Grossglockner a Wolfsburg) splněny

Andy
aircooled cheerleader
Příspěvky: 3583
Registrován: 12 kvě 2004

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od Andy »

soe2 píše:tak a co nějaká omluva formou třebas 10tis. za třebas ušlý zisk nebo tak něco...a dalších 20 tis. za ostudu v poutech ... :evil:
Je tady mezi nama pravnik? Takova situace muze podstatne zneprijemnit zivot a pochroumat povest v pripade ze by dotycny byl viden nekym koho zna, at v osobnim ci profesionalnim zivote, nebo jakymkoliv zpusobem se to dostalo na verejnost. Chapu ze se chyba muze stat ale to prece nemuze zustat bez nasledku, to prece hranici se zne. pra. ver. cinitele, ve smyslu ze muzou zbalit kdykoliv kohokoliv aniz by se museli zodpovidat v pripade neopraveneho zatceni. Tohle se muze stat nam vsem kdykoliv....

Uživatelský avatar
aircooled
aircooled kecálek
Příspěvky: 706
Registrován: 19 říj 2010

Re: Srážky s muži zákona...

Příspěvek od aircooled »

Obišiel ešte dobre, kludne tam mohol byt 48 hodín...
Nedávno u nás vtrhli kukláči omylom do bytu nevinného človeka, určite si viete predstaviť čo vam to spraví s nervami o deťoch ani nehovorím.Odbilo sa to ospravedlnením...
ExBruno

Odpovědět