Oboje (i ty z obrázku) by měl mít Michal ve Zlíně a myslím, že pro Jaška to taky není nic nesehnatelnýho ...
To je panove bez debat,ja jsem jen tyhle zrcatka uz kdysy schanel a bez vysledku tak uvazuju ze bych je dal na volksrod co tet stavim nemuselo by to vypadat zle cerna matna a par chromovanych vecicek at to rozrazi.Ale nejspis pouziju nejake z motorky a povesim je z vrchu vypada to dost dobre.zralok2 píše:Želvák Bob píše:... ad dotaz Bikera - calloku víc sluší zrcátka v pantech - kulatý, chromovaný ...
Oboje (i ty z obrázku) by měl mít Michal ve Zlíně a myslím, že pro Jaška to taky není nic nesehnatelnýho ...
určitě dát do pantu... nevrtat nic do dveří
biker666 píše:To je panove bez debat,ja jsem jen tyhle zrcatka uz kdysy schanel a bez vysledku tak uvazuju ze bych je dal na volksrod co tet stavim nemuselo by to vypadat zle cerna matna a par chromovanych vecicek at to rozrazi.Ale nejspis pouziju nejake z motorky a povesim je z vrchu vypada to dost dobre.zralok2 píše:Želvák Bob píše:... ad dotaz Bikera - calloku víc sluší zrcátka v pantech - kulatý, chromovaný ...
určitě dát do pantu... nevrtat nic do dveří
biker666 píše:Tak jak pokracuje žralokuv sen?
biker666 píše:ten faltdach mas s kulatym rohem nebo hranatym?budu muset co nevidet resit faltdach na te me 62.No s volksrodem jsem ve stadiu ze dostrojuju motor a uz se tesim az ho ozivim no a pak dodelat brzdy.Zaskleni a interier zatim neresim.Jsem z okoli Opavy.
biker666 píše:Tak to sis teda ukrojil radny krajic chleba ovala a jeste k tomu garaz to ti teda nazavidimale i ja jsem resil podobnou vec 2 roky nazpatek
soe2 píše:no teda...ty bělochy na sklach to je klassa.....taky sem na nich fáral...ale mám vyklápěčky a tak bych z té sady použil jen předek a zadek....