Pomeranč - návrat na silnici
- Milan NM
- mořský stařec flat4.org
Re: Pomeranč - návrat na silnici
Mne to pripadalo ako display. 

Na pomerance ted nemam cas, stavebni upravy doma maji vyssi prioritu, ale neco jsem mu koupil.
Na Aliexpresu se daji za hodne maly penize (cca 2000 kc) koupit repliky karburatoru Solex 30PICT3 a 34PICT3
Par lidi co znam je tam koupilo, ja byl zvedavej a chtel jsem si taky vyzkouset jak ty levny napodobeniny vypadaji a zda budou fungovat.
Dodani trvalo 5 dni od objednani (odeslano ze skladu v nemecku).
Kontrolni rozborka hned po vybaleni me mile prekvapila. Vypada to fakt pekne. Zadny zjevny prasarny. Jen trochu zvlastni otryskovani (65/50/120/120)
Za tech par korun hodne v pohode.
Na Aliexpresu se daji za hodne maly penize (cca 2000 kc) koupit repliky karburatoru Solex 30PICT3 a 34PICT3
Par lidi co znam je tam koupilo, ja byl zvedavej a chtel jsem si taky vyzkouset jak ty levny napodobeniny vypadaji a zda budou fungovat.
Dodani trvalo 5 dni od objednani (odeslano ze skladu v nemecku).
Kontrolni rozborka hned po vybaleni me mile prekvapila. Vypada to fakt pekne. Zadny zjevny prasarny. Jen trochu zvlastni otryskovani (65/50/120/120)
Za tech par korun hodne v pohode.
... a vůbec !
Ako vyzerá vzdušník resp. Air correction jet, kt. v tom prišiel? Len klasická tryska či má aj emulsion tube?
len pre zaujímavosť

Nevím jak to dělaj,ale na cokoliv to posadíš tak drží volnoběh. Občas vypadne AC tryska a nechce to jet, ale volnoběh je vždy v pohodě
- Olan47
- mořský stařec flat4.org
- Kontaktovat uživatele:
Žes jich neobjednal víc
asi bych si na pokusy taky jeden vzal 

Olan47
#brouk#beetle#1971#1302#
#bus#T2b#westfalia#1977
#brouk#beetle#1971#1302#
#bus#T2b#westfalia#1977
Vysetril jsem trochu volneho casu a zas opravil nekolik starych oprav a pridal nekolik dalsich zaplat. Je to boj 

... a vůbec !
-
- zasloužilý harcovník fóra flat4.org
A co ten spodní plech prahu,pokud vidím správně,tak postrádá jakékoliv prolisy,které tam mají být a napomáhají pevnosti a tuhosti prahu,ve zkrutu. 

Když to mas takhle na boku (motor fuč) a ostatní kapaliny jsou stále ve voze (převodový olej a brzdovka) ?
Holandan.
Holandan.
Vaše jistota je ve zgarbech.
Brzdovka tam nebyla už při nákupu (děravá trubka)
Olej v převodovce mírně utíká kolem gufera, ale asi ho tam taky moc nebude, protože obě manžety jsou na hadry

Horší to bylo s benzinem, v nadrži jsem tak trochu zapomněl 10 litrů a když se to překlopilo na spolujezdcovu stranu, všechen vytekl nalevacím hrdlem ... ekolóogiše katastróóófe

ano postrádá, u obou authonzik.brouk píše: ↑13 zář 2020A co ten spodní plech prahu,pokud vidím správně,tak postrádá jakékoliv prolisy,které tam mají být a napomáhají pevnosti a tuhosti prahu,ve zkrutu.![]()
jestli to postrádání na pomerančovi vydrží stejných 17 let a více let jako na sršňovi, pak budu spokojen

... a vůbec !
takhle nějak (když si odmyslíte kšilt, mlhovky a kapky na nárazníku) by to snad jednou mělo vypadat
... a vůbec !
akorát teda netuším jaký je kod barvy
téhle syté oranžové
L54D co má OB na Hildě to není
že by L20E ?
téhle syté oranžové
L54D co má OB na Hildě to není
že by L20E ?
... a vůbec !
A jsme zpet na kolech.
Povareno zazaplatovano, prahy vyplneny konzervaci co mam jeste po dedovi z fabriky. Ted uz to snad neshnije
Oktavku to udrzelo bez koroze 53 let, tak musi i Pomerance.
Povareno zazaplatovano, prahy vyplneny konzervaci co mam jeste po dedovi z fabriky. Ted uz to snad neshnije

... a vůbec !
- martin.jakusev
- zasloužilý harcovník fóra flat4.org

http://www.facebook.com/TripToDakar" onclick="window.open(this.href);return false;
Motor je zpet, aby se to nemuselo furt tlacit.
Snad bude ten kafemlejnek jeste chvilku fungovat. Lagry jsou tesne pred smrti. Ten pod setrvakem je vlastne uz po smrti.
Ale delat GO 12tky fakt nebudu
P.S. dekuji Wallymu ze mi s tim pomohl a usetril mi spoustu casu.
P.S.2. ty ledvinky topeni na novem vyfuku od Jopexu jsou fakt tragedie
Snad bude ten kafemlejnek jeste chvilku fungovat. Lagry jsou tesne pred smrti. Ten pod setrvakem je vlastne uz po smrti.
Ale delat GO 12tky fakt nebudu

P.S. dekuji Wallymu ze mi s tim pomohl a usetril mi spoustu casu.
P.S.2. ty ledvinky topeni na novem vyfuku od Jopexu jsou fakt tragedie
... a vůbec !
To ohybani a instalaci novych trubek nemam rad.
Zejmena tu svini dlouhou co vede dozadu.
Zejmena tu svini dlouhou co vede dozadu.
... a vůbec !
Čím si "sviňi" ohýbal ? a to je asi ocel že ?
Postoupil jsem do vyššího levelu....