1948 - split from Split
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
1948 - split from Split
Zatím jen chodím se špachtličkou,nožíkem a houbičkou a nasávám tu atmosféru.
http://www.samsgarage.org/projects/1948 ... oukavam-se
http://www.samsgarage.org/projects/1948 ... oukavam-se
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Re: 1948 - split from Split
Tak to je už asi diagnóza.... Nádhera, zamrazit do kostky ledu nebo jak jsme dávali brouky: do dentakrylu.
J.
J.
Gratulace ke koupi , tenhle kousek mě na Jarních sprintech učaroval a přál jsem si , aby byl právě tvůj , protože se můžeme těšit na pravidelné a podrobné reporty z oprav ... budeš na něm dělat hned , nebo bude taktéž čekat na svůj čas ?
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem si rok na přípravu, do té doby jen chodit po špičkách, tu něco uloupnout, tu něco očistit. Hlavně ale nasát informace, díly a rozmyslet jakým způsobem se do toho pustit. Sundat hned po koupi z podlahy a rozjebat po dvorku, to mne již přešlo.
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
- loufes
- Internetový troll fauwer,loufes..
Tak právě tomuhle se říká postupný vývoj tunera...Sam píše:Dal jsem si rok na přípravu, do té doby jen chodit po špičkách, tu něco uloupnout, tu něco očistit. Hlavně ale nasát informace, díly a rozmyslet jakým způsobem se do toho pustit. Sundat hned po koupi z podlahy a rozjebat po dvorku, to mne již přešlo.
Už mám brouka hotovýho....Když se chce,tak to jde
- pulenejksicht
- ex beetleboy
Same ty jsi ještě větší pacoš než jsem si myslel
škoda že při tomhle stavu už v podstatě nepůjde o restauraci ani renovaci ale stavbu repliky .. kolik toho zůstane původního ?
škoda že při tomhle stavu už v podstatě nepůjde o restauraci ani renovaci ale stavbu repliky .. kolik toho zůstane původního ?
jdeme frflat na flat ...
- andre911
- mořský stařec flat4.org
Sam píše:Sundat hned po koupi z podlahy a rozjebat po dvorku, to mne již přešlo.
Bravo Same! Také jsem s přibývajícím věkem zjistil, že má-li projekt za něco stát, musí déle zrát... Výsledek je pak excelentní! Držím palce a budu sledovat.
e-Factory
Jsem vážně zvědavý kam se tenhle smělí projet bude ubírat. Urči nás informuj. Gratulace Same.
Čím modernější auto máš, tím dál jdeš pro traktor.
Já si nemůžu pomoct, ale vypadá to jako ovál
- pulenejksicht
- ex beetleboy
Sam už určitě lituje že sem něco dal a rád zůstane u svého blogu odizolovaného od balastu a reality
jdeme frflat na flat ...
-
- zasloužilý harcovník fóra flat4.org
Tomuhle je třeba fandit a tleskat ,nebo založit VW Stifftung bei /by/ Sams Garage , to nejni jen tak klasicky pošudlat a drandit , no , i když, dalo by se , stačí přece zadní mlhovka a na STK
Jsme svědky vývoje vintage patologa na prof. nekrofila H.C. v pozitivním vwzduchem chlazeném slova smyslu ...
tuhle nekrofilii si zažili všichni KDF infekční ,někdo více ,někdo méně , ale podstatné , jezdí ,neřeší , a replika to nebude-opravený ,renovovaný , Pan Brouk 48" patří dobově korektně zpět A na silnici , byť se třeba projede jednou dvakrát ročně , nebo do muzea , ale reanimace je nutná ,smutně koukat na opadávající šupinky rzi ? ...
Jsme svědky vývoje vintage patologa na prof. nekrofila H.C. v pozitivním vwzduchem chlazeném slova smyslu ...
tuhle nekrofilii si zažili všichni KDF infekční ,někdo více ,někdo méně , ale podstatné , jezdí ,neřeší , a replika to nebude-opravený ,renovovaný , Pan Brouk 48" patří dobově korektně zpět A na silnici , byť se třeba projede jednou dvakrát ročně , nebo do muzea , ale reanimace je nutná ,smutně koukat na opadávající šupinky rzi ? ...
dickholmer 62" druhá reinkarnace, po 20ti letech do stejný řeky ...
líbí se mi ten rok 1948
Tak toto je už troška iny level. Gratulujem ku kúpe a záchrane tohto krasavca.
Je v dobrych rukách
Je v dobrych rukách
Gratuloval jsem Samovi již na Jarních sprintech, ale sluší se ještě pogratulovat veřejně.
Mám radost z toho, že se dováží do Čech zajímavá auta, narozdíl od doby nedávno minulé, kdy se zajímavá auta odvážela z Čech!
Držím palce a věřím, že časový odstup k začátku renovace tomuto projektu jen pomůže.
Sám jsem zvědavý jak to dopadne.
Mám radost z toho, že se dováží do Čech zajímavá auta, narozdíl od doby nedávno minulé, kdy se zajímavá auta odvážela z Čech!
Držím palce a věřím, že časový odstup k začátku renovace tomuto projektu jen pomůže.
Sám jsem zvědavý jak to dopadne.
Co přijde dál???
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
Nějak to dopadne, když ne blbě, tak dobře. Člověk se stále učí, mám několik nápadů a postupů v hlavě. Ano, mohl by být více kompletní v původním laku, s původním interiérem (mimochodem, zde krom stropovice jiné čalounění není) a mohl by být na originál ráfkách a 16kových pneu. Mohl by k tomu být dojemný příběh a mraky fotografií z rodinného alba. Ale takové auta v těchto vodách již neexistují. Mne úplně stačí že tam jsou původní blatníky, kapota, dveře, chasis, nápravy, atp...
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
a mě všichni z příbuzenstva chtějí vydědit kvůli T2
Je neuvěřitelné, že se dají stále najít auta skoro 70 let stará. A ještě neuvěřitelnější, že se někdo pustí do jejich renovace. Respekt
Je neuvěřitelné, že se dají stále najít auta skoro 70 let stará. A ještě neuvěřitelnější, že se někdo pustí do jejich renovace. Respekt
VW T2b 1973 1.6L, pastel white/kansas beige
- SO 545
- vw pozitiv
- Kontaktovat uživatele:
Patolog az na kost
To auticko ma stastie.
To auticko ma stastie.
SYSTEM CONTROL
http://www.vwolkers.com" onclick="window.open(this.href);return false; Mrtvy muž
http://www.vwolkers.com" onclick="window.open(this.href);return false; Mrtvy muž
- pulenejksicht
- ex beetleboy
tak to je lepší než jsme čekal ..ale já měl na mysli kolik procent původní plechařiny zůstaně po odstranění veškeré hloubkové korozeSam píše:Nějak to dopadne, když ne blbě, tak dobře. Člověk se stále učí, mám několik nápadů a postupů v hlavě. Ano, mohl by být více kompletní v původním laku, s původním interiérem (mimochodem, zde krom stropovice jiné čalounění není) a mohl by být na originál ráfkách a 16kových pneu. Mohl by k tomu být dojemný příběh a mraky fotografií z rodinného alba. Ale takové auta v těchto vodách již neexistují. Mne úplně stačí že tam jsou původní blatníky, kapota, dveře, chasis, nápravy, atp...
proto ta narážka o replice ..sorry ..ale chápu že když je člověk zatíženej na nedostupný roky musí mu stačit málo ..
jdeme frflat na flat ...
- SO 545
- vw pozitiv
- Kontaktovat uživatele:
To je asi ako zo syrom. Nie na kazdom plesen vadi...
SYSTEM CONTROL