http://www.samsgarage.org/projects/1948 ... oukavam-se
Tak právě tomuhle se říká postupný vývoj tunera...Sam píše:Dal jsem si rok na přípravu, do té doby jen chodit po špičkách, tu něco uloupnout, tu něco očistit. Hlavně ale nasát informace, díly a rozmyslet jakým způsobem se do toho pustit. Sundat hned po koupi z podlahy a rozjebat po dvorku, to mne již přešlo.
Sam píše:Sundat hned po koupi z podlahy a rozjebat po dvorku, to mne již přešlo.
tak to je lepší než jsme čekal ..ale já měl na mysli kolik procent původní plechařiny zůstaně po odstranění veškeré hloubkové korozeSam píše:Nějak to dopadne, když ne blbě, tak dobře. Člověk se stále učí, mám několik nápadů a postupů v hlavě. Ano, mohl by být více kompletní v původním laku, s původním interiérem (mimochodem, zde krom stropovice jiné čalounění není) a mohl by být na originál ráfkách a 16kových pneu. Mohl by k tomu být dojemný příběh a mraky fotografií z rodinného alba. Ale takové auta v těchto vodách již neexistují. Mne úplně stačí že tam jsou původní blatníky, kapota, dveře, chasis, nápravy, atp...