Vencovo ponorka
Re: Vencovo ponorka
Všecko zlé je k něčemu dobré, při broušení černého plniče se mně zdá, že líp vidím výsledek broušení oproti bílýmu nebo šedýmu plniči.
Za tento víkend se mně opět potvrdilo, že nemám absolutně žádné znalosti časové náročnosti lakýrnických prací. Úplně jsem se viděl, jak v neděli večer zavírám stodolu s čerstvě nalakovanou kastlí a houby leda.
V sobotu se povedlo udělat barvu na podvozku a střeše. No v neděli jsem byl rád, že jsem za celej den stihnul vybrousit a nachystat kabinu pod barvu. Dá-li denní program, tak barvu udělám dneska večer, musím kmitat, mám před sebou nejspíš poslední teplotně přívětivý týden...
Za tento víkend se mně opět potvrdilo, že nemám absolutně žádné znalosti časové náročnosti lakýrnických prací. Úplně jsem se viděl, jak v neděli večer zavírám stodolu s čerstvě nalakovanou kastlí a houby leda.
V sobotu se povedlo udělat barvu na podvozku a střeše. No v neděli jsem byl rád, že jsem za celej den stihnul vybrousit a nachystat kabinu pod barvu. Dá-li denní program, tak barvu udělám dneska večer, musím kmitat, mám před sebou nejspíš poslední teplotně přívětivý týden...
hmm dýchánek na pokračovanou.. ale ju, proč ne.. máš to krásný.. jediný čeho bych se bál tak toho věčnýho olepování.. nějak tu krepovku na novým laku nemám rád.. ale Tys kluk moclišikovný.. to dáš..
- pulenejksicht
- ex beetleboy
Tak... a kastle je nabarvená. Jako když se na to dívám ze 3 metrů, tak to nevypadá nejhůř, takže až s tím vyjedu, budu vyžadovat dodržování disgrétní zóny a lidé, kteří nosí brýle můžou přistoupit i blíže, když si ty brýle sundají
Tak a teď vážně, moc se to nepovedlo, spíš vůbec, je tam nalepený hejno octomilek, v pravých žábrách jsou přestříknutý kopečky obroušenýho plniče, kterých jsem si nevšimnul, efekt pomerančové kůry, atd. ale mně to tak stačí. Hřeje mě pocit, že jsem to zvládnul sám jako v tý reklamě na Hornbach a jako ochrana proti korozi to snad chvilku vydrží. Co mě naopak štve je to, že je to takový moc nový, lesklý, prostě vocucanej bonbón, no už aby to zestárlo..
Tak a teď vážně, moc se to nepovedlo, spíš vůbec, je tam nalepený hejno octomilek, v pravých žábrách jsou přestříknutý kopečky obroušenýho plniče, kterých jsem si nevšimnul, efekt pomerančové kůry, atd. ale mně to tak stačí. Hřeje mě pocit, že jsem to zvládnul sám jako v tý reklamě na Hornbach a jako ochrana proti korozi to snad chvilku vydrží. Co mě naopak štve je to, že je to takový moc nový, lesklý, prostě vocucanej bonbón, no už aby to zestárlo..
až Tě to sluníčko nového roka pořádně vyžhne, můžeš po vzoru křepi uchopit brusný hentenonnen a bonbon bude razem f-piči..
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Vulgo Vousáč. Neboj se do toho šáhnout smirkem pod vodou. Doladíš tím krásně ten pomeranč i mušky. Když budeš mít štěstí, tak se ani neprobrousíš na spodní vrstvy (ha, neradil jsem tehdá držet se originál barev i podkladů a plničů ?)
Začal bych 600-800kou a šel nahoru. Dá se to pak znovu lokálně dostříknout a přechod nepoznáš.
PS: Když se zastavíš třeba na 2000, tak pak stačí lehce sem tam přejet brusnou pastou a máš z toho krásný polomat. Osobně bych na jaro nečekal, ať to jde do živého.
Začal bych 600-800kou a šel nahoru. Dá se to pak znovu lokálně dostříknout a přechod nepoznáš.
PS: Když se zastavíš třeba na 2000, tak pak stačí lehce sem tam přejet brusnou pastou a máš z toho krásný polomat. Osobně bych na jaro nečekal, ať to jde do živého.
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
- liba
- stálý inventář fóra flat4
Nechte ho chvilku blejskat
Já bych začal osmisto-fkou..sundavam stím nežádoucí nátěry a u mě dobrý.. je to sice až za tři ale co už..
Naposledy upravil(a) Samba dne 17 říj 2023, celkem upraveno 1 x.
No to už mě napadlo, strhnout ten blejskající šlem šmirglem pod vodou. Asi to zkusím cvičně udělat třeba na dvířkách k nádrži než hrábnu na kastli, zkusím se optat u Křépy. To bych stejně dělal až na jaře jak říkal Sambič, protože brousit hotovou kastli pod vodou po měsíci neustálýho broušení je to poslední co teď chci. Mám teď na práci nachystat dveře pod barvu.
Jinak s těma lepícíma se muškama, to je sranda. Celej den o nich nevím, jakmile namíchám barvu a začnu lakovat, do 30 vteřin se vyrojí a začnou se lepit do čerstvé barvy. Připomínají mě ekoaktivisty lepící se k silnici. Akorát to vzaly do vyššího levelu a lepí se přímo k autům už ve fázi výroby.
Jinak s těma lepícíma se muškama, to je sranda. Celej den o nich nevím, jakmile namíchám barvu a začnu lakovat, do 30 vteřin se vyrojí a začnou se lepit do čerstvé barvy. Připomínají mě ekoaktivisty lepící se k silnici. Akorát to vzaly do vyššího levelu a lepí se přímo k autům už ve fázi výroby.
- pulenejksicht
- ex beetleboy
mas to pekny .. nech to zavadnout pokochej se leskem a pristi rok to strhni smirglem pod nakym vodopadem na ceste
jdeme frflat na flat ...
je to krásný, užij si pocit z novýho vozu. Když to vyjelo z fabriky, taky to nebylo osoplený. A za 50 let ti to už ani nepřijde.
"Mně se nesmí nikdo divit." (Pětišroub, 2016)
až to nastrojíš, blbě se tam dostaneš.. hned, jak to vobrousíš, nechá se to pěkně zaleštit a dvacetiletá patína byt na světě..
- pulenejksicht
- ex beetleboy
primlouvam se za ponechani musek a muzeme to pocitat na Stvoridlech u piva nebo na dobrou noc
jdeme frflat na flat ...
- liba
- stálý inventář fóra flat4
Pětišroub
Nechytal by som sa toho. Dekoratívnu normu na lak si stanovil a komu sa to nepáči nech ukáže lepší výsledok. Auto je krásne. Moc sa mi to páči. Až nebezpečne Udrž tempo a bude to fešanda.
Podle mě je nesmysl ničit celolak nějakým šmirglováním. Dostříkávání je jiná věc. Ať si podruhý v životě užije bejt (jako) nová. Když budeš pár zim a lét parkovat venku, tak to oprší.
- hugo
- mořský stařec flat4.org
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam mas bordel, co by ne...domluv se s nekym, kdo lesti auta...ale nekdo kdo to fakt umi...stahne z toho bordel, sjednoti cely lak a pak holt budes cekat, az to trosku potrati lesk...nic neznicis, vysledek bude pekny a ty budes mit radost.
-
- zasloužilý harcovník fóra flat4.org
Pěknej posun Venco.
Lak určitě nechat vyzrát, nechat odpočinout ruce a potom postupovat s rozvahou
Lak určitě nechat vyzrát, nechat odpočinout ruce a potom postupovat s rozvahou