Odrezuju defakto jenom ty plechy, který byly původní nebo který byly vyvařovaný/ napojovaný a orezly. Třeba ty podlahy a prahy co jsou nový a maj na sobě barvu maximálně ledabyle zdrsním šmirglem a odmastím před stříkáním dvousložkový základovky, ale dráťákem je brousit nehodlám. Odrezovač a Seal Fe nanáším rozprašovačem + šmrdláním zárožákem, základovku a barvu budu samo stříkat pistolí.
Pokud se pro ten vosk rozhodnu, tak to bude až současně s dutinama a nanášel bych ho zase pistolí. Würth je sice dobrá kvalita, ale přijde mně to brutálně předražený, když existují stejně kvalitní materiály i od jinejch firem.
Vencovo ponorka
Re: Vencovo ponorka
První část podvozku je připravená. 2 vrstvy odrezovače s taninem a následně Pragokor Seal Fe. Je to teda hroznýho sraní, ale ten výsledek stojí za to, jsem velmi spokojený. Jediné co s odrezovačem black nezreagovalo, byla část čtvrpodlahy u spolujezdce vyvařená Brasileiro repaplechem. Všechny původní plechy a repaplechy ať už od Autocraft, Klasic Fab apod. nebo části vyrobený z tabulového plechu krásně zreagovaly.
To by mně zajímalo, co ti brazilci do toho plechu dávají. Chytat lišku umí pěkně, ale zčernat po aplikaci odrezovače se jim nechce
To by mně zajímalo, co ti brazilci do toho plechu dávají. Chytat lišku umí pěkně, ale zčernat po aplikaci odrezovače se jim nechce

Venco to je desportovní.. jak k tomu přijdou prodejci repaplušů..víc takovejch jak Ty a budou na mizině..
- pulenejksicht
- ex beetleboy
Venco bud rad ze mas co svarovat ..budouci generace si uz budou maximalne lepit doma na stole balsovy modýlky 

jdeme frflat na flat ...