Dědek 66
- Pekař z Boščehrada
- stálý inventář fóra flat4
Re: Dědek 66
No vítej! Pověz nám víc o autě. Vidím čtyřdíru a šíbr, nebyla to původně jedna z prvních patnáctek? Teda pokud to někdo nepředělal na tu čtyřdíru. Kliky jsou zas starý, ale zrcátko už novejsi, i lišty tenký
- Pekař z Boščehrada
- stálý inventář fóra flat4
Koukám lip, zrcatko pridělaný na držáku použivanym na druhe straně, díry po vzpěrách na hrazdy, no povídej, přehaněj!
No, ja bych prehanel,ale nemam co.Ja se s tim teprve seznamuju.Ale budu rad kdyz mi pomuze rozklicovat co to teda je.Papiry jsou na rok 64 a motor 1,5.Historii auta vyctu z puvodniho technicaku,tak vim,ze probehla vymena kastle..
Jestli by nekdo napsal,nebo dal fotku jake prvky ma mit 66 zarí.zda jsem tedy dobre rozklicoval vin.
těpic.. určitě je to modelovej rok 1967
mám na to pár drobných nd (775 181 779)
mám na to pár drobných nd (775 181 779)
Dik,prave z ty tabulky chapu ze vyroba je od 3.9 do 30.9.1966 a motory mohli byt 1,2 1,3 a 1,5
výměna kastle v tomto případě znamená že někdo prostě vzal jiny auto a postavil na papíry ze staršího
jestli to není splácaný co dum dal a je to nebastlený 09/1966 tak by to měl být přechoďák
tzn zadní kapota specifická a má-li kola čtyřdíry, tak by měl mít vpředu kotouče a motor H (1500)
jestli to není splácaný co dum dal a je to nebastlený 09/1966 tak by to měl být přechoďák
tzn zadní kapota specifická a má-li kola čtyřdíry, tak by měl mít vpředu kotouče a motor H (1500)
... a vůbec !
Diky za reakci,to ze je auto na jinejch papirech je jasny,to me ani nevadi a jsem rad za starou spz z 80tych let,tak papiry neresim.Jde mi o auto jako takovy.
Vim tedy ze listy jsou uzky,vsude jsou bubny.
Zadni kapotu nevim jaka tam ma origo byt,Mam k dispozici obe čela i kapoty,i kdyz nevim proc tu dedkovskou nekdo dole uriznul(asi aby sedela na novejsi celo)
Vim tedy ze listy jsou uzky,vsude jsou bubny.
Zadni kapotu nevim jaka tam ma origo byt,Mam k dispozici obe čela i kapoty,i kdyz nevim proc tu dedkovskou nekdo dole uriznul(asi aby sedela na novejsi celo)
Jo uz chapu co myslis tou specifickou kapotou.Z dovolenim jsem si pujcil fotku z fora.
jojo ony jsou tři typy zadního čela a tři typy kapot
koukni třeba sem, tady je taky jeden přechoďák ale s 13tkou motorem a pětidětrovýma diskama
viewtopic.php?f=7&t=14373
nesehnatelné zadní čelo třetího (přechoďákového) typu : a kapota
... a vůbec !
Dik,ten link přechodak uz jsem cetl.Cim vic tu nasavam informace,tim vic zjistuju ze vim uplny prd.Bube chyba,kdyz nam tam to cerny čelo s tou starsi kapotou?nebo tam proste patri to ktery nemam?
shánět to budeš těžko 
samosebou by bylo nejlepší mít tam originál
ale nebude-li zbytí, tak prostě použiješ to dědkovský starší se starší kapotou a hotovo, on se nad tím nikdo pohoršovat nebude
tady je celkem jistý že tohle auto někdo koupil, sundal z něj právě čelo a kapotu a pak ho poslal dál

samosebou by bylo nejlepší mít tam originál
ale nebude-li zbytí, tak prostě použiješ to dědkovský starší se starší kapotou a hotovo, on se nad tím nikdo pohoršovat nebude
tady je celkem jistý že tohle auto někdo koupil, sundal z něj právě čelo a kapotu a pak ho poslal dál
... a vůbec !
Chtel bych to mit pokud mozno jak to ma byt.A aby to bylo spravne ,tak na prechodaku ma byt tato "zalomena"kapota a neni mozne ,aby tam z vyroby byla jina?
Procitam forum,ale krome zmineneho linku Přechodák jsem tu nic nenasel.
Tak nevim jestli ta ctyrdira je spatne,nebo tam i mohla byt origo.S tim uz nic delat nebudu,kdyz jsem koupil novy bubny.
Procitam forum,ale krome zmineneho linku Přechodák jsem tu nic nenasel.
Tak nevim jestli ta ctyrdira je spatne,nebo tam i mohla byt origo.S tim uz nic delat nebudu,kdyz jsem koupil novy bubny.
dalšího origo přechoďáka (se čtyřdírou, kotoučema vpředu a motorem 1500) má uživatel DaveK
ale nemá tady vlastní topik o autě
BTW nejde ani tak o to zalomení ale o spodní část/tvar té kapoty a její délku
A sno, čtyřdíra je v pořádku
modely s motory 1200 a 1300 měly bubny jak ve čtyřdíře tak v pětidíře podle období ve kterém byly vyrobeny

ale nemá tady vlastní topik o autě
BTW nejde ani tak o to zalomení ale o spodní část/tvar té kapoty a její délku
A sno, čtyřdíra je v pořádku
modely s motory 1200 a 1300 měly bubny jak ve čtyřdíře tak v pětidíře podle období ve kterém byly vyrobeny
... a vůbec !
Herbie,dekuji moc za info.
Ahoj,
vítám Tě tu, připomíná mi to můj příběh s přechoďákem, kdy jsem postupně zjišťoval, co jsem to vlastně koupil v 18 letech jako své první auto
Mám výrobu taky září 1966, co vidím na první dobrou je:
- zpětné zrcátko z novějšího modelu, přechoďák měl zrcátko v pantu jako dědek, zřejmě dodatečně přiděláno do dveří, což se dělalo běžně
- vnější kliky naopak původní přechoďácké
- 4 díra na dědku byla vyhrazena jen pro model 1500 a opravdu by měla mít kotouče ATE vepředu
Pošli prosím více foto včetně interiéru, případně se ptej, co Tě zajímá, studium přechoďáků jsem věnoval dost času:)
vítám Tě tu, připomíná mi to můj příběh s přechoďákem, kdy jsem postupně zjišťoval, co jsem to vlastně koupil v 18 letech jako své první auto

Mám výrobu taky září 1966, co vidím na první dobrou je:
- zpětné zrcátko z novějšího modelu, přechoďák měl zrcátko v pantu jako dědek, zřejmě dodatečně přiděláno do dveří, což se dělalo běžně
- vnější kliky naopak původní přechoďácké
- 4 díra na dědku byla vyhrazena jen pro model 1500 a opravdu by měla mít kotouče ATE vepředu
Pošli prosím více foto včetně interiéru, případně se ptej, co Tě zajímá, studium přechoďáků jsem věnoval dost času:)
1966
Beeatle66, budu ti vdecnej za kazdy info.zajima me co je na tom aute dobre a co je spatne.Vim, blba otazka
,
Je jako ten prechodak nejak vzacnejsi,nebo to je jen opruz na to neco schanet?Nepotrebny dily uz se mi hromadi...

Je jako ten prechodak nejak vzacnejsi,nebo to je jen opruz na to neco schanet?Nepotrebny dily uz se mi hromadi...