Pekne nemam to zatial ani na jednom...stale pocitam a odcitam...
Ale vacsinou som posera a zadam to na -centrum- kde ma uz miluju...
Snad v najblizsich rokoch.
Ta platkova freza to nerozdrnci ??? alebo to len tak solichas po trosinku ?
SYSTEM CONTROL http://www.vwolkers.com" onclick="window.open(this.href);return false; Mrtvy muž
Platkem jsem delal hlinikove drzaky odectu,na to je to v pohode. Deckel je jeste mensi nez tvoje TOSka takze vse jinak opravdu jen lizam.
Mam na Y zasekle kolo noinusu a kdyz jsem delal vnitrky dveri tak jsem jen pocital otacky kola. To byla posledni kapka ze to musim bud opravit nebo prestavet.
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Vrtat na frezce jsem jeste neprisel na chut. Proto si stale drzim sloupovku. Je to vyrazne rychlejsi nez miklikovat s klestinama. A kdyz tam dam vrtaci hlavicku tak uz se mi pod ni skoro nic nevejde.
A s tim zrakem. Pod to se podepisu. IT profese si zacina vybirat svou dan. Zejmena pri vareni mi to vadi kdy nevidim na detaily pred zapalenim oblouku. Zacal jsem si tam svitit led lampou ale asi napisu jeziskovi o kuklu s moderni kazetou.
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Garáží stále málo... Takže musíme zabírat úrodnou zemědělskou půdu. Krok první, nejprve se na ni musíme násilím dostat:
20190923_093847.jpg
A je tam, mladá paní, zatim jen na krajíček
20190923_115356.jpg
Pokračování někdy příště, snad do vánoc dolepím aspoñ vrata.
Pred časem popojeto, dozděn pravý sloupek na míru starých vrat:
No sice teđ řešim na baráku šilenou prekérku, jejíž budoucí dlouhodobý řešení předběhlo i mé nejakutnějši montování, ale tohle bylo domluveno již dlouho dopředu. Takže deset konťáku fuč, svah pryč:
No, začiná to tam už vypadat jak zapadlý parkoviště. Pokračování příště.
zrobyl bych ju podzemnu a na strese tancil..teda ja ne, ale radit nam de.. když sme drandili k Čendovi na Rozvědčíka.. povídal, že zme národ radílků a to zas jo..
Tak jsem to nevydrzel a zaplnil dalsi cenny prostor. Tentokrat dvoumotorova bruska. Prave jsem doresil loziska. Zbyva koupit diamant a muze se zacit testovat.
Přílohy
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Ano. Miminko 110kg. Vidim to jako prestupni stanici do sveta brouseni. Bud mne to chytne nebo na to hodim deku a dal budu praci zadavat. Ale co az prijde valka, mor nebo jen budou vsichni na home office??? ...co pak.
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Tak s velkou dielnou som asi sekol. Aspon kym sa nevyjasni -korona- tak nejdem do nicoho co by som mohol snad aj lutovat.
Nech zije punk a underground.... postavit auto kde sa aj -strati- dokaze kazde leco.
Treba si to skusit na 40m2
SYSTEM CONTROL http://www.vwolkers.com" onclick="window.open(this.href);return false; Mrtvy muž
A takhle je to furt. Přišla nová bruska a najednou nebylo místo pro lis, resp. pro ovládání. Tak jsem se konečně rozhoupal a nahradil ruční pumpu nožní a protože jem línej i pumpovat, tak s pohonem na vzduch. Jednoduše se napojí na kompresor a hned je ta práce veselejší. Navíc mám obě ruce volné.
Přílohy
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912