Slovo "sleeper" najednou dostane úplně nový rozměrSkid píše:Tak to jsem zvedav jak si budes mlaskat az tam misto 1600 das tu 30tku.

Slovo "sleeper" najednou dostane úplně nový rozměrSkid píše:Tak to jsem zvedav jak si budes mlaskat az tam misto 1600 das tu 30tku.
A převodovku tam máš standard pomalou origo dědkovskou?lális píše:Ad Sam: mávačky jsou priorita n.1, tohle auto je právě tím výjimečné!!
Snad vse dobře dopadne a jednou bude i 6V elektrika a vše jak má být, teď si užívám motokáru![]()
Odpor se koupil u Jaška, můžu nafotit.
Tahle rychlost byla dosažena jízdou na dálnici (nemám známku) a ještě k tomu z lehkého kopce, ale je to hroznej rambajs
Johonzik.brouk píše:A převodovku tam máš standard pomalou origo dědkovskou?lális píše:Ad Sam: mávačky jsou priorita n.1, tohle auto je právě tím výjimečné!!
Snad vse dobře dopadne a jednou bude i 6V elektrika a vše jak má být, teď si užívám motokáru![]()
Odpor se koupil u Jaška, můžu nafotit.
Tahle rychlost byla dosažena jízdou na dálnici (nemám známku) a ještě k tomu z lehkého kopce, ale je to hroznej rambajs
Můžeš dát tohle:rochuss píše:Aha viděl jsem tam nějaký zlatý za 200kč pro motorek stěračů/ventilátor(to bude asi ono),ale při spuštěných stěračech by to proudově utáhlo i jednu màvačku a nic by se jí nestalo.Musí jít spočítat odpor, který by snížil napětí zhruba na polovinu pro mávačku.Kéž by to tak někdo dovedl, je to jen prostý Ohmův zákon.