Hele nevím jezdej auta s nima, ale radsi dam klasiku pro násudeeska píše:Si nastrikej ty zrezly zadní paraboly chrom sprejem, to pak budeš viděn krásně z dálky. Červený světla jsou v Cechyji povolený?

Hele nevím jezdej auta s nima, ale radsi dam klasiku pro násudeeska píše:Si nastrikej ty zrezly zadní paraboly chrom sprejem, to pak budeš viděn krásně z dálky. Červený světla jsou v Cechyji povolený?
Tak proč si nezahulakalOlan47 píše:V sobotu odpoledne jsem jel na kole okoloa jak sedim vysoko tak jsem videl modreho busa a u nej tebe.................jak pracuješ
![]()
Tak někdy třeba ve 110ce
C Olda
Podle fotek to spíš vypadá, že na to máš lidiwally píše:... Makám vždycky po pár hodinách, ale na plno
To kempy mívaly? Jen položeny, nebo i nějak ukotveny? A v kuse, nebo na díly a jak to bylo spasovany? Asi pod nábytkem ne, nebo jo?wally píše: podlaha, spasovány desky, použil jsem vodostálou bukovou překližku 16mm se zabroušenými žebry, oblouky apod. aby sedla celoplošně, aby se neprohýbala
..neee davali tam to nejlevnejsi co meli po ruce. Za predpokladu,ze auto nebylo moc v mokru atp. vcelku v pohode. Jasne ,ze deska byla prisroubovana k podlaze samoreznymi srouby do kovu plus nabytek mel svoje vlastni uchyty v podlaze,popripade skrz podlahu,podle toho jaka firma prestavbu delala.Pekař z Boščehrada píše:To kempy mívaly? Jen položeny, nebo i nějak ukotveny? A v kuse, nebo na díly a jak to bylo spasovany? Asi pod nábytkem ne, nebo jo?wally píše: podlaha, spasovány desky, použil jsem vodostálou bukovou překližku 16mm se zabroušenými žebry, oblouky apod. aby sedla celoplošně, aby se neprohýbala
Můžu uvážit, ale není to nic extra těžkýho v porovnání s tím jak je to tvrdý a že vydrží vodu.udeeska píše:..neee davali tam to nejlevnejsi co meli po ruce. Za predpokladu,ze auto nebylo moc v mokru atp. vcelku v pohode. Jasne ,ze deska byla prisroubovana k podlaze samoreznymi srouby do kovu plus nabytek mel svoje vlastni uchyty v podlaze,popripade skrz podlahu,podle toho jaka firma prestavbu delala.Pekař z Boščehrada píše:To kempy mívaly? Jen položeny, nebo i nějak ukotveny? A v kuse, nebo na díly a jak to bylo spasovany? Asi pod nábytkem ne, nebo jo?wally píše: podlaha, spasovány desky, použil jsem vodostálou bukovou překližku 16mm se zabroušenými žebry, oblouky apod. aby sedla celoplošně, aby se neprohýbala
Otazkou je jak tezka je bukova preklizka a o kolik si to sedne dolu pri namontpvani?