Jak se říká: "Berte nebudou" , tak jsme s Kosťou pokukovali po busu. Nezdají se nám úplně takový ty vysoký a s kajakama na střeše, tak padla volba na prosklenou klasiku. Mikrobus "průchoďák".
Zase takové to nenápadné pokukování po Ebayi, Kleinenzeigen a mobile.de... byl z toho výlet k Mnichovu a tam čekal tzv. od kolen dolu schnilý beige 1970.. ale tam jsem se rozhodnul, že do tohohle NE..to nechceš... prostě nejdu, a tak jsme se vrátili s tátou naprázdno.
Moje představa o keine rost, byla na míle vzdálená

Ten víkend se grilovalo u ségry a Frogieho a všimnul jsem si (NÁÁHODOU) na mobile.. modráka Blua... Briliant blue v kombinaci s Cloud White...v takovété klasické US patince, bohužel cena byla mimo budget a tak jsem zahrál na city, že jako scháním busa pro ženu a že máme tyhle auta a nutně potřebujeme právě tohle auto, ale prostě máme o 2500 Euro méně, než majitel chce... hmmm neprošlo....ale druhý den jsme se dohodli na 1500,- slevě a bylo jasno.. v sobotu se jede k Dortmundu

Mezitím Markus posílal fotky jak o život a tím si nás Blue získal..pak proběhla taková ta klasika, dorazit v 23:00 z práce, dát budíka na 2:00 a tradááá jede se

Dorazili jsme v 9:30 a jak se otevřela garáž, bylo jasný, že s prázdnou nejedeme. Auto je to až na pár míst zdravé jako řípa, počítáme stejně s nějakým tím spaním, takže chybějící sedačky čert vem.
V podstatě auto dorazilo do evropy v červnu. Markus to nějak přecenil s projekty a nechává si jenom brouka ......a ... busa pustil právě nám

No co prostě mrkněte na fotky, až nebude lejt, tak nafotím klasicky, jak to umím a bude se na co pořádně koukat [-X