Tak po celodenním zápase se podařilo ovála oživit a nabrat několik prosincových kilometrů. Ovál od smrti Františka Riedela nikde nebyl a poněkud se to na něm podepsalo. Na brzdách to nakonec odneslo pouze jedno prasátko z šesti (ano, mám v předu dvouprasátkové brzdy). Na druhé straně sice bylo vidět že si také horní prase čůrlo do štítů ale rozpohybovalo se bez velkých potíží a zatím vše drží.
Co mne potěšilo, že i po devíti letech co jsem osazoval 356 brzdy jsou prasátka stále v dobrém stavu. Mírná černota na spodních stanách ale věřím že kdybych více jezdil a častěji měnil brzdovou kapalinu, že i toho bych byl ušetřen.
Druhý problém, který jsem nastínil již včera, byla palivová soustava. Možná mám štěstí na dobré benzínky, ale pět let starý benzín nezanechal žádné šrámy v karburátorech, žádný med ani šlem se nekonal. Pouze po jedenácti letech provozu odešla do věčných lovišť palivová hadice pod nádrží. Made in Wolsgburg West. Doslova se rozpustila a drželo ji pohromadě jen opletení. Všiml jsem si toho až když jsem zoufale nasál ústy benzín od ústí palivové pumpy a místo výplachu dutiny ústní benzínem jsem zaslechl jen zlověstné syčení. Hadice Semperit bez opletení je možná načatá také ale zatím na pohled i pohmat drží.
Takto vypadal filtr benzínu po pěti letech odpočinku.
Po prvním nastartování se benzín zbarvil do černé, zřejmě hadice semperit ?
Po dalším trápení a výměně hadice pod nádrží dostal benzím sytě zelenou barvu. Na fotce to není tak patrné ale jde o zbarvení od měděné palivové trubku. Na filtru jsou patrné fragmenty modré gumy z původní hadice WolfsburgWest
Pohled na ne příliš zdravou palivovou hadici pod nádrží, Ještě že byla opletená jinak by se zcela rozpustila
Ovál po jízdě již na nové adrese. Je pravda že starý benzín moc netáhne a tak jsem ho po cestě mixnul 100oktanem 1:1, pocitově trochu lepší, chtělo by to delší jízdu aby se vypálila nečistota na svíčkách. Snad příště.