Wbx Motor striela do sania
-
Wbx Motor striela do sania
Zdravím mam taky problem.. Asi pred dvomi mesiacmi som kupil svoj druhý bus motor 2,1 MV vodnik v automate prestavba na LPG..Klasické do sania ako keby karbec... Po kupe menene sviečky (brisk) kable palec viecko a nastavenie rozdeľovaca..vsetko fungovalo ako ma..asi dva týždne dozadu si idem rano do prace naraz jeb..rana jak z dela vystrelilo mi hadice z klapky celu tu Skovu velku ciernu z toho aj do prepadu a do oodtlakoveho regulatora rozdrapilo sanie... Poskladal som to a za cca 12 km na novo... Robi to ale iba pri plyne..benzin ide v pohode..az na volnobeh kde kolisu otáčky..na plyne zas ide ten volnobeh v pohode... Nejake rady na co sa pozret este? Motor poznam viem ho rozobrat aj zložiť uz som ich par urobil no neviem si rady teraz...
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wbx Motor striela do sania
Když je směs bohatá, střílí do výfuku, když je chudá, střílí do sání. WBX neznám ale šel bych po tomto.
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
nemáš tam zpětnou klapku.už jsem to řešil..Gravedancer píše:Zdravím mam taky problem.. Asi pred dvomi mesiacmi som kupil svoj druhý bus motor 2,1 MV vodnik v automate prestavba na LPG..Klasické do sania ako keby karbec... Po kupe menene sviečky (brisk) kable palec viecko a nastavenie rozdeľovaca..vsetko fungovalo ako ma..asi dva týždne dozadu si idem rano do prace naraz jeb..rana jak z dela vystrelilo mi hadice z klapky celu tu Skovu velku ciernu z toho aj do prepadu a do oodtlakoveho regulatora rozdrapilo sanie... Poskladal som to a za cca 12 km na novo... Robi to ale iba pri plyne..benzin ide v pohode..az na volnobeh kde kolisu otáčky..na plyne zas ide ten volnobeh v pohode... Nejake rady na co sa pozret este? Motor poznam viem ho rozobrat aj zložiť uz som ich par urobil no neviem si rady teraz...
Nevím jak u brouka ale u jiných aut to dělal předstih , když byl předstih malý střílelo to do karbecu a když pozdní tak do vyfuku , tak nevim