...tak snad se nebude obecenstvo zlobit, když dám repete a poreferuji, jak jsem
Czech Bugatti Rallye 2007
viděl já...protože zážitek to byl prvotřídní a musí to ven...
Poštěstilo se mi dostat se na první den tohoto podniku, tedy pátek 18.5.2007. Už pohled na vozidla zaparkovaná u zámku dával tušit, že si to nenechala ujít veteranistická elita - služební vůz Motor Journalu a o kus dál se skvěl KG34 pana Ferdinanda.
Od 12:00 byla na nádvoří zámku v Mělníce výstava zúčastněných vozidel, jejich značná část se pak v 14:30 vydala na odpolední "trip".
Po příchodu na nádvoří jsem se octl jak ve snu, nebo v jiném světě, posuďte sami:
K vidění bylo tolik skvostů, že jsem nevěděl, kam dřív s očima, resp. foťákem. A tak to vezmem hned z kraje:
Type 46, osmiválec, dvě svíčky na válec (ehm, nic pro nejmenovaného uživatele fóra

). Při pohledu na tento motor jsem pochopil, proč je často Ettore Bugatti označován nejen za geniálního konstruktéra, ale i sochaře...taková kráse ve spojení s funkcí se asi nenajde pod žádnou jinou kapotou, než pod tou, která navazuje na chladič s typickým tvarem podkovy. Mimochodem tento skvost je v držení českého majitele a naše malá zemička měla na této akci mimořádně silné zastoupení - hned vedle stála další "česká" Bugatti Type 13 se symbolickým startovním číslem 1, které naznačovalo, že jde o nejstarší vůz startující v soutěži...avšak nejstarším známým vozem Bugatti na celém světě vůbec je Type 13 ze sbírek Národního technického Muzea v Praze, které na výstavu zapůjčilo další skvost: závodní Bugatti 51 (ale o té níže). Další Bugatti v českých rukou byla Petrem914 zmíněná 43/44 po paní Elišce Junkové a pak ještě jedna Type 44 a 37A s kompresorem ...v součtu ohromné zjištění, že ve startovním poli měla naše republika nejpočetnější zastoupení a to přijeli účastníci až z USA....mezi ně patřila i modrá Type 35, jako jediná stojící uprostřed nádvoří, takže svolná k poodhalení všech detailů. Ostatní vozy stály za páskou, která při focení rušila, ale u takových skvostů lze ochranu pochopit...naštěstí byla účast návštěvníků díky nemedializování akce mírná, takže se dalo fotit v klidu.
V celém startovním poli bylo největší početní zastoupení Type 37 - lehký sportovní/závodní čtyřválec je asi nejklasičtější "bugatkou".
Z té krásy jsem až upadl na prdel a obdivoval tak ty poklady i zespoda (povšimněte si další Bugatti markanty - překrásná dutá kovaná přední náprava je také svým způsobem umělecké dílo):
V celé záplavě krásných Type 37 modrých kusů se mi však nejvíce líbila tahle:
zajímavá odlišnou barvou, ale hlavně ta překrásná patinka
Na konci této řady stál další velezajímavý exponát - zrenovovaný motor, jehož design se vymyká těm nádherným vyleštěným hranolům, ale je také skvostný, podívejte se třeba na tvar vodní pumpy:
A teď zpátky na střed nádvoří, podíváme se 35ce na zoubek:
při pohledu do spartanského interiéru , kterému vévodí zapalování si povšimněte překrásně ladného tvaru a čistě zpracovaného odlitku skříně převodovky, potvrzující příměr pana Bugattiho k sochaři:
a páni kluci... i já jsem si připadal jako malej

:
a na pozadí téhle fotky už vidíte zmíněnou bugatti z NTM - Type 51, jejíž původím majitelem nebyl nikdo menší než hrabě Jiří Kristián Lobkowicz:
A hned vedle ní stál v úžasné kompozici s dalšími stroji pro mě ten největší skvost:
Bugatti Type 54, osmiválec s kompresorem.
Myslím, že není třeba slov, obrázky hovoří samy za sebe.....ačkoliv je škoda, že nemáme zvuk...tento stroj se totiž jali jeho majitelé nastartovat..dlužno podotknouti, že se staré dámě příliš nechtělo...motor s vysokou kompresí startér sotva roztáčel a vlastní akumulátor se záhy unavil, takže na řadu přišel pomocný zdroj...ani ten za chvíli nestačil a nakonec proběhlo startování přes kabely dodávky...celá akce připomínal obřad...nalití benzínu z kanystru, napumpování z místa řidiče a trpělivé startování:
...a pak se to stalo...země se zatřásla, peklo se otevřelo a osmiválec zazpíval.....nepřeháním, z toho zvuku běhal mráz po zádech.....k řidičovi si nasednul jakýsi významný člen Bugatti crew (snad mi promine mé ignorantství) a byl provezen na náměstí a zpět...akcelerace byla ohromující a zvuk prokluzující pneumatiky při průjezdu ostrou zatáčkou naznačoval, že je to skutečně ostrý stroj.....myslím, že výraz tváře spolujezdce je výmluvný:
No a pak už všichni ti, kteří jeli trip, po jednom projeli náměstím vstříc svojí trase...a Mělník byl najednou uplně obyčejné, byť hezké město... a já jel domů, dumaje, jestli se mi to zdálo nebo ne a jestli ještě někdy taková akce bude a uvidím tolik pokladů na jednom místě.....
Děkuji organizátorům za životní zážitek.