Pavlínka píše: ↑08 zář 2022
udeeska píše: ↑08 zář 2022
.... poprvé z konzervy
Vždycky odmítal,jedl jen granule a ztratil kilogram když jsme byli na dovolené.
Patřil sousedům, kteří se minulou sobotu odstěhovali a ani jim nestálou za to nám to oznámit.
......tak ještě mu koupím kaviár, však je to fešák a zase určitě nabere
Vážně se někdo odstěhuje a nechá tam kočku?!

Ještě že ty kočky vědí kam jít...kolik už jich tam máte?
.... čtyři... originálně Helga tý je teď osm, pak Chiquitita,ta je sedm a jsme ji zdědili před čtyřmi lety než jsme se odstěhovali na vesnici a koupili domek.
Jednoho rána jsem ji našel pod busem a měla zlomenou zadní levou kyčel,ta patřila sousedům....
Náhlásil jsem sousedovi a ten řekl že nemá

na veterinu a že ji dorazí a zakope na zahradě

Tak jsme se jí ujali, zavřeli ji do klece na tři měsíce, měla tam jasně písek ale byla limitovaná od pohybu, což jí pomohlo. Sice ještě po té dva roky pajdala ale dneska už dobrý, akorát že před tím úrazem jsem ji mohl pomazlit a později už né,se mě bojí a většinou ode mne uteče když se jí snažím pohladit.
Věřila každému a máme se ženou podezření že ji někdo asi nějakej chlap brutálně nakopnul či něco podobného.
Co se týče sousedovic

Chiquitín tak v loni v zimě když se popral s dvakrát větším kocourem,tak to prohrál a byl pokousanej,kulhal a to vlastně bylo poprvé po třech letech,kdy v zimě zůstával přes noc u nás v domě (jinak má elektricky vyhřívaný bungalov)
Opět sousedi co se odstěhovali, tak v tý době řekli že nemají peníze

na veterináře, takže nás to stálo $350 za vyšetření, rentgen a vakcíny, ale paní sousedka řekla že vidí že kocour má radši nás a že nevidí problém v tom že když se jednou odstěhují tak nám tu zůstane ,

což tak dopadlo, akorát nás překvapilo že nám nic neřekli.
....no a teď ta černá

je tu tři měsíce co jsme se vrátili z dovolené, už se nechá i pohladit při krmení.....je potřeba ji lapnout a vzít k veterináři jestli má čip a když né tak ji nechat naočkovat a vykastrovat....
Vwase nocni sichta...