Mapa pokrytí flat4: pokec

Víno, ženy, muži a zpěv. Pojďme si konečně odpočinout od vzduchem chlazených.
Odpovědět
Uživatelský avatar
axoun
Der Österreicher a Pán Hřejivého archivu
Příspěvky: 2776
Registrován: 19 srp 2004
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od axoun »

Koky_a_Omanek píše:
axoun píše:Nemůžu si pomoct, ale z mýho pohledu je Brmboškův Lánov od Náchoda směrem na západ nejen na mapě, ale i v reálu. Mapa mi to bohužel ukazuje obráceně. :-(
Tak mi posli souradnice toho Brmboskova Lanova ... pokud o tom nevis tak Lanovy sou minimalne 3 a ja fakt nemuzu vedet kterej je zrovna Brmboskuv. Ne nic neposilej ja to predelam na ten zapadne od Nachoda resp od Trutnova. Ale priste potrebuju takovyhle informace vic upresnit a ne jen ze ti prijde ze sou nejak blizko ... nejlepe primej odkaz na mapy.atlas.cz pripadne na mapy.zoznam.sk nebo alternativni
Pardon. Nechtěl jsem se nikoho jakkoliv dotknout. Fakt jsem nenašel taktnější způsob jak se dopídit toho, zda ten renonc neni ona zmiňovaná chyba na Javaskriptu nebo? tušim co jsou skripta a znám i motorky "od Janečka", ale Javascript je pro mě prostě španělšká vesnice. Kdybys mi odpověděl na muj dotaz po SZ, tak už je to teka asi vyřešený. Souřadnice "Brmboškova" Lánova bohužel neznám, mapu mam v garáži, ale předpokládám, že ti Brmbošek nechal na sebe nějakej kontakt. Ještě jednou se omlouvám za dotaz, kterej vůbec nebyl psán v ironii nebo? mapě opakovaně tleskám a před její realizací smekám.
PS: Jinak Horní Lánov je u nás fakt jenom jeden, teda aspoň i ten Atlas jinej nenabízí. Zato Studenců je hafo. Ten HTDčkův je cca 10 km jižně od Trutnova. [smilie=outtahere.gif]

Uživatelský avatar
kalda
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 1128
Registrován: 16 dub 2005
Bydliště: Vrchlabi, Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kalda »

Opet poupravim, HTDckuv Studenec je cca 10km od Vrchlabi smerem na Novou Paku, do Trutnova to je odtamtud dobrych 5a20. :) Teda pokud to neberete vzdusnou carou, v tom pripade ma Ax pravdu

Uživatelský avatar
Koky_a_Omanek
Příspěvky: 190
Registrován: 26 dub 2004
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky_a_Omanek »

Berte me s rezervou :) Mam v posledni dobe trosku pres v praci a v praci mimo praci :) Kdyz tak na to koukam tak bych si nafackoval za to jak sem to napsal. Sme prece broukari a secko se musi dat vyjasnit v klidu :) Jdu este premistit HTD :)

EDIT : Tak snad tedka ... trosku umelecke licence v umisteni aby mi nelezli xichtiky do sebe snad neva. Jakekoliv dalsi chyby mi samoska piste a nenechte se odradit tim ze vrcim nebo sem jinak nevrlej. Prece jen je hlavne v nasem zajmu aby to bylo co nejlepsi.
:weedman: Beetle forever :weedman:
Hlavně dojeď

Uživatelský avatar
axoun
Der Österreicher a Pán Hřejivého archivu
Příspěvky: 2776
Registrován: 19 srp 2004
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od axoun »

Jasňačka, to tu zná každej. :wink: Smažte to něgdo prosím.
Jak to uděláme s těma telefónama? Pokud de o mě, já bych se jejich zveřejnění nebránil. Když se někdo ozve se žádostí o pomoc, bude jenom na mě jestli si ho natáhnu do baráku, nebo jestli usoudim, že jeho důvěryhodnost nesahá dál než na parkoviště nebo do servisu. Navrhuju normální zveřejnění telefonů mezi ostatníma údajema.

Uživatelský avatar
htd
E-bay monster
Příspěvky: 1030
Registrován: 03 led 2003
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od htd »

po najeti na smailika mi to nahlasi program provedl bla bla , chcete provest ladeni :twisted:

Uživatelský avatar
Koky_a_Omanek
Příspěvky: 190
Registrován: 26 dub 2004
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky_a_Omanek »

htd píše:po najeti na smailika mi to nahlasi program provedl bla bla , chcete provest ladeni :twisted:
Jakym prohlizecem na to lezes ?ja to zkousel v msie5/6/opera7.54/8/mozilla1.7/ff1.0.6 a ve vsech v pohode a krome chyby v tagu target (pro odkaz print) je to plne validni pro html 4.01 strict takze by nemel bejt problem nikde co splnuje w3c pravidla ... nemas nahodou offlej js ?
:weedman: Beetle forever :weedman:
Hlavně dojeď

Jano
vtipkár fóra flat4.org
Příspěvky: 177
Registrován: 04 bře 2004
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jano »

To Koky:
Mapa je super, robíš čo môžeš, vrelé díky.
pre ostatných:
pre stanovenie miesta pobytu je najjednoduchšie označi? si miesto
na mape aj tak sme všetci na nete. Koky nemôže pozna? vaše bydliská
Zákon 1:
Kto chce na mapu označí miesto bydliska na webe
Zákon 2
Nikdy nebudem nadáva? niekomu čo to urobil
Zákon 3
Poďakujem za vykonanú prácu

Uživatelský avatar
Koky_a_Omanek
Příspěvky: 190
Registrován: 26 dub 2004
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky_a_Omanek »

Dekovat neni potreba - prece jen je mozny ze trebas nakonec budu prvni kdo informace z mapy bude potrebovat :) Jen v pripade nejakych chyb (at po strance funkcnosti tak i po strance umisteni) popsat nejak podrobneji a ne jen vypustit vykrik do tmy :) nic proti ale HTD a jeho "me to pise program provedl ...." mi fakt nepomuze pokud nebudu vedet na jakym prohlizeci/systemu ... jak sem psal odzkousel sem to na snad vsem co pod woknama mam a nikde mi to nepadlo nebo nedelalo bordel. S tim zverejnenim telefonu porad cekam na navrhy :) pokud jde o me, nemam rad, kdyz se muj telefon nekde poflakuje, ale na druhou stranu, me porad nenapada nejaky schudny a zaroven funkcni zabezpeceni.
:weedman: Beetle forever :weedman:
Hlavně dojeď

Uživatelský avatar
Žigi
Příspěvky: 125
Registrován: 12 bře 2005
Bydliště: Východní Čechy - Jaroměř
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

Telefon sice není úžasný mít všude vystavenej. Ale na druhou stranu... jak jinak. A co se dá dělat. Můj hlas je že mi nebude vadit když tam bude telefon veřejně dostupnej.

PS: ono taky aby tu mapu mohli otevřít lidi, který tady nebudou až tak aktivní,ale potřebujou pomoc.
1303 (o\_!_/o)

Uživatelský avatar
prak
špión 007
Příspěvky: 4502
Registrován: 19 úno 2003
Bydliště: Prak out of Prag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prak »

ale jo, vlastně proč ne. Zveřejnit nafurt. Vlastně mi visí (telefon :twisted: ) i na klubovejch stránkách, tak co.
S broukem v hlavě - Prak von VW Brouk klub Prag a 17. předseda Jeď rychlejc.

Uživatelský avatar
htd
E-bay monster
Příspěvky: 1030
Registrován: 03 led 2003
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od htd »

mozilla jede, IE 6 chce ladit a chyba programu 114, nic vic, nic min :roll:

Uživatelský avatar
htd
E-bay monster
Příspěvky: 1030
Registrován: 03 led 2003
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od htd »

Koky_a_Omanek píše:
htd píše:chyba 114 :cry:
Jak chyba 114 ? Co ti to pise ? Me to facha v pohode ...

to mu tam pry vadi :lol:
<div>
<img id="mapa_cz" style="border:solid 0px #000;float:left;" src="data/mapa2.jpg" onclick="getCrd2(mapa_cz);" onmousemove="getCrd(mapa_cz);" width="960" height="477" alt="">
</div>

Uživatelský avatar
Koky_a_Omanek
Příspěvky: 190
Registrován: 26 dub 2004
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky_a_Omanek »

Zkus tedka ... vyhodil sem ty pripravy na vkladani ... a esi muzes vytipni mi prosim tu obrazovku s tou chybou 114 protoze porad nevim co to je.
:weedman: Beetle forever :weedman:
Hlavně dojeď

Uživatelský avatar
Koky_a_Omanek
Příspěvky: 190
Registrován: 26 dub 2004
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky_a_Omanek »

htd píše:
Koky_a_Omanek píše:
htd píše:chyba 114 :cry:
Jak chyba 114 ? Co ti to pise ? Me to facha v pohode ...

to mu tam pry vadi :lol:
<div>
<img id="mapa_cz" style="border:solid 0px #000;float:left;" src="data/mapa2.jpg" onclick="getCrd2(mapa_cz);" onmousemove="getCrd(mapa_cz);" width="960" height="477" alt="">
</div>
jo tady vim ze mu vadi to onmousemove ... vyhodil sem jak onmousemove tak i (prozatim) onmouseclick - to tam je kvuli vkladani co este neni dodelany :)
:weedman: Beetle forever :weedman:
Hlavně dojeď

Uživatelský avatar
Modrej
Příspěvky: 101
Registrován: 28 kvě 2005
Bydliště: Beroun

Příspěvek od Modrej »

Mapa je SUPER, smekam :) Telefon klidne zverejni, stejne se da sehnat i jinak, kdyz se clovek snazi.
D
Modrej

Uživatelský avatar
Pětišroub
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 19295
Registrován: 02 led 2003

Příspěvek od Pětišroub »

šup nahoru
"Mně se nesmí nikdo divit." (Pětišroub, 2016)

Uživatelský avatar
Koky_a_Omanek
Příspěvky: 190
Registrován: 26 dub 2004
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky_a_Omanek »

Pětišroub píše:šup nahoru
Slo by to zmenit na hlasovani ?
Otazka zverejnit v seznamu telefony ANO/NE ? :)
:weedman: Beetle forever :weedman:
Hlavně dojeď

Jano
vtipkár fóra flat4.org
Příspěvky: 177
Registrován: 04 bře 2004
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jano »

šup hore

Uživatelský avatar
Koky_a_Omanek
Příspěvky: 190
Registrován: 26 dub 2004
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky_a_Omanek »

<Koky> Asi to udelame tak ze pokud se nekdo nepostavi vylozene proti tak ty telefony proste zverejnim a bude... dame termin .... do 20.listopadu ?

<BUDDY> Jo Koky to by slo :)

<Koky> Oki

<Koky> Kdo se do 20.11.2005 nevyjadri negativne proti zverejneni telefonu ten bude zverejnen (pokud je v seznamu ofsem). Kdo se proti postavi bude ze seznamu zcela odstraneni a dopadne na nej hnev celeho fora :) :) :)
:weedman: Beetle forever :weedman:
Hlavně dojeď

Uživatelský avatar
Herbie
zlej moderátor
Příspěvky: 12987
Registrován: 18 led 2003
Bydliště: Praha

Příspěvek od Herbie »

jo a tvrda ruka adminova :)
... a vůbec !

Odpovědět