Veteránské papíry?
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
Re: Veteránské papíry?
Aktuální stav po řešení dokladů na 48ku, je na zelených vet. číslech. Dal jsem pro jistotu ale hlavně z lenosti našemu pojišťovákovi a udělal mi ručení za 300Kč/rok. Takže i v roce 24 to lze za rozumno, u stejné pojišťovny.
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
negativní recenze na ČPP - česká podnikatelská pojištovna
pořád mi zvedají a zvedají pojistky, aktuálne veterán na zelených značkách = 922,-
auta na bílých s vete testací víceméně podobně = litr a víc
tak jsem se vypravil na pobočku a tam jsem se dozvěděl, že levněji to prý neumění
takže mě čeká postupně s několika auty jít jinam
pořád mi zvedají a zvedají pojistky, aktuálne veterán na zelených značkách = 922,-
auta na bílých s vete testací víceméně podobně = litr a víc
tak jsem se vypravil na pobočku a tam jsem se dozvěděl, že levněji to prý neumění
takže mě čeká postupně s několika auty jít jinam
... a vůbec !
- Jan
- stálý inventář fóra flat4
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem u nich asi 10-12 let a začínal jsem s Broukem kolem 260,- kč. Letos to bylo za 643,- kč a pojištění na přívěsný vozík Kempík mám od nich v ceně pojištění vozu.
Nejkrásnější pohled na svět je od volantu VW ...
VW Brouk Kolín www.vwbroukkolin.cz
Beskydsport Kempík (1981)
VW Brouk 1303 "Čert" (1975)
VW Brouk Kolín www.vwbroukkolin.cz
Beskydsport Kempík (1981)
VW Brouk 1303 "Čert" (1975)
- mhepp
- zasloužilý harcovník fóra flat4.org
Každá pojišťovna mi každý rok zvedá pojistku na auto. Tak každý rok smlouvu vypovím a sjednám nové povinné ručení - často u té samé pojišťovny a levněji než předchozí rok. Jen snad jednou jsem nenašel levnější nabídku. Řeším to tak pokaždé, i když mi pojistku zvednou o pár korun.
Dříve bylo výhodné uzavírat pojistky přes agregátory typu top-pojisteni. Ale už dva roky je to katastrofa. Tak raději věnuji pár desítek minut projití nabídek pojišťoven a dá se najít skutečně levnější
Letos vyřizuji veteránskou atestaci na T3 a Generali mi nabídla pojistku za cca 600 ročně, nejvyšší plnění a různé asistence k tomu (auto zůstane na bílých značkách, základní cena pojištění je 300, 300 dělají ty různé asistence).
Dříve bylo výhodné uzavírat pojistky přes agregátory typu top-pojisteni. Ale už dva roky je to katastrofa. Tak raději věnuji pár desítek minut projití nabídek pojišťoven a dá se najít skutečně levnější
Letos vyřizuji veteránskou atestaci na T3 a Generali mi nabídla pojistku za cca 600 ročně, nejvyšší plnění a různé asistence k tomu (auto zůstane na bílých značkách, základní cena pojištění je 300, 300 dělají ty různé asistence).
----~~~~====>>>> Jsem jen motolama <<<<====~~~~----
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
dnes ČPP
nová pojistka pro auto nově převedené na zelené veteránské spz ... nemilosrdně za 987 Kč
nová pojistka pro auto nově převedené na zelené veteránské spz ... nemilosrdně za 987 Kč
... a vůbec !
Jó u ČPP taky platím tisícovku za auto 60+ Jejich výhodná pojistka pro veterány se jaksi stala prázdným pojmem, pokud s tím ještě vůbec operují. Existuje nějaká pojišťovna, kde by věk auta zvýhodňoval? Nějaká to dělala podle ujetých km s nutností fotit tachometr, ale už nevím která.
To zní zajímavě. Jinak stejná zkušenost - každý rok se musí řešit buď tzv. "přepočítání" nebo hledat výhodnější nabídku, kterou stávající pojišťovna kupodivu dorovná... Jinak jste za 2 roky o 5 stovek vejš.
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
Pojišťovny nevědí co by, chce to jít jinam. Letos jsem dostal na flotile 5 aut 35tis, ještě dva roky zpět to bylo za 25.
Slovo dalo slovo a dostal jsem se jinde zpět na 18. Takový turecký bazar.
Slovo dalo slovo a dostal jsem se jinde zpět na 18. Takový turecký bazar.
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
- VWenca
V létě jsem řešil pojistku pro modernu , fotku tachometru chtěla Allianz.lope píše: ↑28 lis 2024Jó u ČPP taky platím tisícovku za auto 60+ Jejich výhodná pojistka pro veterány se jaksi stala prázdným pojmem, pokud s tím ještě vůbec operují. Existuje nějaká pojišťovna, kde by věk auta zvýhodňoval? Nějaká to dělala podle ujetých km s nutností fotit tachometr, ale už nevím která.
- Pekař z Boščehrada
- mhepp
Je to tak, že je nutné každý rok se ozvat, že to ne. Nemám problém projít si každý rok nabídky a sjednat rovnou nové pojištění tam, kde je to nejlevnější.
Každý rok mi s přibývajícími bonusy zkouší zvýšit cenu pojistky.
Každý rok mi s přibývajícími bonusy zkouší zvýšit cenu pojistky.
- Kokoska1987
Připojím se, mám 1303 s motorem 1300. Mám bílá čísla a klubovou testaci a platím necelé 400kč u DirectVWenca píše: ↑28 lis 2024V létě jsem řešil pojistku pro modernu , fotku tachometru chtěla Allianz.lope píše: ↑28 lis 2024Jó u ČPP taky platím tisícovku za auto 60+ Jejich výhodná pojistka pro veterány se jaksi stala prázdným pojmem, pokud s tím ještě vůbec operují. Existuje nějaká pojišťovna, kde by věk auta zvýhodňoval? Nějaká to dělala podle ujetých km s nutností fotit tachometr, ale už nevím která.
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
A u Directu mám zase já za těch 35. Tedy cena se určuje podle bot, asi.
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Generali veterán pořád za 300 Kč, tento týden jsem dával jedno na veteránských č. a jedno na obyč. č. . Šmejdi u ČPP chtěli za Willyse už asi 1 150 Kč a to je jedna 12tina.
- Pekař z Boščehrada
U jednoho brouka bych potřeboval změnit pojišťovnu, je zaskládanej a klubovou testaci má propadlou. Takže bez ní. Kdo teď pojišťoval brouka na bílých bez testace a kde? Nemáte aktuální tip?
- mhepp
Zkus tu Generali. V době přepojišténí jsem tu veteránskou atestace ještě neměl a auto je jinak na bílých značkách...
Minulý týden CSOB bílý znacky bez testace : hlašeno jako vw 1200, r.1968 (buggy) a 1437,- kčPekař z Boščehrada píše: ↑29 lis 2024U jednoho brouka bych potřeboval změnit pojišťovnu, je zaskládanej a klubovou testaci má propadlou. Takže bez ní. Kdo teď pojišťoval brouka na bílých bez testace a kde? Nemáte aktuální tip?
VW 1200 84´Ostermann speedster
VW Buggy 68´
VW 1500 67´ Dědek
VW 1200 65´ Dědek- zraje na dvorku
VW 1200 56´ Oválek - finishing
VW Buggy 68´
VW 1500 67´ Dědek
VW 1200 65´ Dědek- zraje na dvorku
VW 1200 56´ Oválek - finishing
Kdyby někteří z vás uměli čist a bystře četli o pár řádků výše, tak tento týden u Generali pojištěné auto na veteránských č. za 300 kč a bilých č. bez testace taky za 300 kč. Oproti zlé ČPP to je třetina až čtvrtina.Tak hupky tam než to zdraží.
- Pekař z Boščehrada
Četl jsem to dobře, jen moc dobře nechápu, jak jim to schroustal system. Jaky to byl konkretne r.v.? Uplne si nedovedu predstavit, že by mi pojistili modernu brouka 74 za tuto cenu
Tak Brouka r.63 na veteránských č. normálně za 300kč a to je ca 2 roky bez testace i TK .