OB píše: ↑26 lis 2020
Děkuji za dotaz a video. Šel jsem na to tak, že jsem v rozestupech asi 10 cm navrtal díry do všech 3 plechů. V těchto místech jsem to stáhl šrouby. Mezi šrouby jsem do plechu podlahy udělal jen díry, skrz které jsem později přivařil plech k tunelu.
Po stažení plechu podlahy šrouby jsem vzal bodovačku a plech podlahy přibodoval k tunelu. Pak jsem provařil MIGem díry v plechu podlahy k tunelu. Vyndal jsem šrouby a zavařil z obou stran otvory po šroubech. Není to úplně ideální ale výsledek je OK a mám jistotu, že špatné sváry bodovačkou neprasknou. Protože jak správně píšeš není dobrý přítlak.
Stačí ti toto vysvětlení?
Určitě, dokážu si to představit takže stačí..

je to taky cesta a určitě ne špatná ..
Přesto mě ta bodovačka nejde z hlavy, jak to vymyslet..

a zároveň nevěřím, že už to někdo nevymyslel a nepoužívá.. jen jsem na to asi jen nenarazil..
No a další zvídavý dotaz:
Ty " zvedací body" byly u tohoto ročníku k podlaze bodovány?
Já jsem tyto stejné sháněl a nakonec sehnal i s výřezy podlahy a k něm byly přivařeny autogenem.. tak teď mám dilema co je tovární řešení, případně jestli se technologie měnila v závislosti na ročníku.. že např.50´se bodovaly a 56´se vařily autogenem ?
OB píše: ↑27 lis 2020
Zbývají poslední dva sváry a je hotovo!
Abych je mohl udělat, musím sehnat dobrovolníka, který mi pomůže otočit podvozek.

- D939D147-3943-4AF3-87D4-8C8432402142.jpeg (111.49 KiB) Zobrazeno 769 x