dobrý nápad, akorát jak propojit řazení? Ovládání plynu by asi nebyl problém
Ale podle mě tam dozadu dávají závaží, aby se ten tlak na oj resp. kouli snížil.
Ano, tento přívěs je určen přesně pro cílovou skupinu, která sleduje tento Flat.
Já jezdím každý den kolem hospody u brněnského nádraží, kde je za plotem zaparkovaný Airsteam, hodně zakyslý, asi food truck. Už tam stojí asi dva roky. Ale stejně by ho Vendelín neutáhnul. Ale souprava by to byla pěkná.
J.
Tak si kup tenhle, vypadá více klasický a stojí kolem $2 tisíc
To je skvělý nápad, díky, šlohnu někde Toy Toy a uvazem jí přidělám na nákladní přívěs ... Aje to hotový !!
Koukal jsem , že to dělaj někde na Novým Zélandu , to je stejně fakt dost daleko.
Už hodně lidí v busech (T3 a výše) vozí chemický záchod...
Takovej hned tak nenasereš.
J.
V T2 bývá též, ten nápad se mi jen líbí a popravdě ani nevím zda bych to chtěl s sebou táhnout, jen mám rád sprchu a hajzlík kdykoli k dispozici. Asi nejsem pravej tremp.
J.
V T2 bývá též, ten nápad se mi jen líbí a popravdě ani nevím zda bych to chtěl s sebou táhnout, jen mám rád sprchu a hajzlík kdykoli k dispozici. Asi nejsem pravej tremp.
To záleží jestli máš "cancák" a domovenku
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
J.
To záleží jestli máš "cancák" a domovenku
Psal jsem, že nejsem správný tramp , cancák nevedu, domovenku nenosím. Zato rád nosím australák a ten přívěs se prchou, to jsem myslel hlavně kvůli babinci a nebo když vylezeš z maxispacáku.
čus trempe