VWodou chlazený brouk?

sedan, faltdach nebo kabrio, všichni, kdo máte brouka patříte SEM!!!
Uživatelský avatar
krizmen
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 1672
Registrován: 15 led 2004
Bydliště: Schakalovw

Příspěvekod krizmen » 04 srp 2005

tohle má taky motor z Alfy:
http://www.plesl.cz/brouk/rok.php?id=2001
Obrázek

Uživatelský avatar
yahoďák
atrakce fóra flat4.org
Příspěvky: 8720
Registrován: 03 zář 2003
Bydliště: východně od stověžaté

Příspěvekod yahoďák » 04 srp 2005

no, ten alfí motor by mi na tom vadil ze všeho nejmíň :shock:
ale jinak klobouk dolů, pán to myslel dobře a práci si musel dát velkou, ale...

Uživatelský avatar
Žanek
vrchní logistik a pokročilý sysel
Příspěvky: 2934
Registrován: 31 kvě 2004
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Žanek » 04 srp 2005

yahoďák píše:no, ten alfí motor by mi na tom vadil ze všeho nejmíň :shock:
ale jinak klobouk dolů, pán to myslel dobře a práci si musel dát velkou, ale...
výsledek stojí za to............................ale já tedy nevím za co "Proti gustu žádný dišputát"
(o\_!_/o) - jezdím Hektorem
NO CHROM......NO PROBLEM

Uživatelský avatar
prak
špión 007
Příspěvky: 4470
Registrován: 19 úno 2003
Bydliště: Prak out of Prag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod prak » 04 srp 2005

pěknej tuzing [smilie=puke.gif]
ale co, třeba ho má někdo rád :wink:
S broukem v hlavě - Prak von VW Brouk klub Prag a 17. předseda Jeď rychlejc.

Uživatelský avatar
013
Příspěvky: 17
Registrován: 30 kvě 2005
Bydliště: Jičín/Praha

Příspěvekod 013 » 04 srp 2005

to john: kam umistili chladic stlacenyho vzduchu a jak k nemu privedli vzduch? A turbo maj na puvodnim miste jako u WRX nebo predelavali svody? A nemel by si nejaky odkaz, kde bych to videl na vlastni oci :shock: ?

Uživatelský avatar
john
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 3687
Registrován: 24 led 2005
Bydliště: Sydney Australia

Příspěvekod john » 04 srp 2005

Chladic stlacenyho vzduchu - myslis intercooler ?

Uživatelský avatar
SO 545
vw pozitiv
Příspěvky: 4453
Registrován: 27 říj 2004
Bydliště: vych.slovensko-Sobrance
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SO 545 » 04 srp 2005

Ano intercooloer. Nieje na tých agregátoch nad motorom?
SYSTEM CONTROL
www.vwolkers.com Mrtvy muž

Uživatelský avatar
013
Příspěvky: 17
Registrován: 30 kvě 2005
Bydliště: Jičín/Praha

Příspěvekod 013 » 04 srp 2005

jojo

Uživatelský avatar
013
Příspěvky: 17
Registrován: 30 kvě 2005
Bydliště: Jičín/Praha

Příspěvekod 013 » 04 srp 2005

jo origo je nad motorem, coz ale neni zrovna stastny reseni

Uživatelský avatar
SO 545
vw pozitiv
Příspěvky: 4453
Registrován: 27 říj 2004
Bydliště: vych.slovensko-Sobrance
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SO 545 » 04 srp 2005

Keď už vodníka subaru tak 2,2 100kw hladkú. Aj tak je to samovražda to tam napasova?.
SYSTEM CONTROL
www.vwolkers.com Mrtvy muž

Uživatelský avatar
yahoďák
atrakce fóra flat4.org
Příspěvky: 8720
Registrován: 03 zář 2003
Bydliště: východně od stověžaté

Příspěvekod yahoďák » 04 srp 2005

SO 545 píše:Keď už vodníka subaru tak 2,2 100kw hladkú. Aj tak je to samovražda to tam napasova?.


myslíš tu práci, nebo s tím potom jet?? Asi oboje :lol:

Uživatelský avatar
john
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 3687
Registrován: 24 led 2005
Bydliště: Sydney Australia

Příspěvekod john » 04 srp 2005

Podivaj sa na to,mozno tam najdes nejake info.
http://www.bugat5speed.de/cms/content/view/30/53/

Uživatelský avatar
john
stálý inventář fóra flat4
Příspěvky: 3687
Registrován: 24 led 2005
Bydliště: Sydney Australia

Příspěvekod john » 04 srp 2005

Tento bug patri Jak Rizzo-vi je v tom WRX .Az ho najblizsie uvidim,pofotim konfiguraciu a zistim viac podrobnosti.

Obrázek
Chladic vpredu je z Alfa 33 ,pod prednym "apron",za standardnou mriezkou,Intercooler je za zadnou sedackou v krabici ,ako je k tomu dovedeny vzduch nemam potuchu.

Uživatelský avatar
prak
špión 007
Příspěvky: 4470
Registrován: 19 úno 2003
Bydliště: Prak out of Prag
Kontaktovat uživatele:

vodník

Příspěvekod prak » 10 srp 2005

málem bych byl zapomněl:
mazda RX7
Obrázek
bohužel nejsou vidět roury od vody
Obrázek
Obrázek
S broukem v hlavě - Prak von VW Brouk klub Prag a 17. předseda Jeď rychlejc.

Uživatelský avatar
yahoďák
atrakce fóra flat4.org
Příspěvky: 8720
Registrován: 03 zář 2003
Bydliště: východně od stověžaté

Příspěvekod yahoďák » 29 zář 2005

nacpal jsem do tohoto topicu o vwodou chlazených broucích starší, již zapomenutý topic:
"Brouk s motorem Golf 1.8GTI pumpička na vodu"

..a máme to pohromadě.....

DŽON
Příspěvky: 12
Registrován: 21 říj 2007

Motor z Golfa do Brouka?

Příspěvekod DŽON » 21 říj 2007

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli je velký problém vyměnit motor 1,3 v broučkovi z roku 1984 za silnější VR6 z golfa?popřípadě nevíte o někom z moravy a slezska kdo by to zvladl? :?:
Děkuji za odpověď.

Uživatelský avatar
Lugen
kluk jeden tvrdohlavá
Příspěvky: 3375
Registrován: 04 úno 2005

Příspěvekod Lugen » 21 říj 2007

Ahoj,
problém to je velkej a ještě větší cipovina :roll:

Nicméně už tu takovej v čechách byl, ta zrůda z reklamy na oskara

DŽON
Příspěvky: 12
Registrován: 21 říj 2007

Příspěvekod DŽON » 21 říj 2007

Tak ti dík za radu. :evil:

Uživatelský avatar
Lugen
kluk jeden tvrdohlavá
Příspěvky: 3375
Registrován: 04 úno 2005

Příspěvekod Lugen » 21 říj 2007

Nemáš za co, jink dělali to snad Procházkovi
http://www.flat4.org/forum/viewtopic.php?t=1542

:)

DŽON
Příspěvky: 12
Registrován: 21 říj 2007

Příspěvekod DŽON » 21 říj 2007

no po řečtení páru příspěvku ve mně moc důvěry nevzbudili.ono by stačil i slabší motor ale min. 1,6 no nic počkám...


Zpět na “Broučí fórum”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host