Joki píše:Děkuji všem za rady.
Pro GTS: ano, mám tam teploměr oleje, kontrolky mazání a dobíjení. Létat budu jaro-léto-podzim tak snad nezamrznu. Děkuji ti.
Pro evinsen: věta "Mogul GX Felicia za 69 Kč/lt, asi taky OK olej" adresovala na olej, který jednak splňuje normu, jednak je levný a určitě v ČR vyzkoušený. Jezdit pro něj od Prahy do Brna nehodlám, to by mohl předpokládat snad jenom hlupák. Poslední arogantní větu sis mohl odpustit. Pokud neumíš dát odkaz na eshop, raději nepiš nic. Olej nemusí být v šestajkách v jednotě, stačí když bude v žabce.
Přemýšlím, jestli jsi jenom arogantní nebo psychicky nevyrovnaný.
Známá dělá psycholožku, pošlu ti na ní kontakt, vidím, že si potřebuješ popovídat.
Klid pánové,omlouvám se že se jevím někomu arogantní.Byl to sarkasmus,druh humoru pro mnohé nestravitelný.Klasifikace oleje dle ceny mě pobavilo a reagoval jsem nešťastným způsobem ve vlákně už tak dost výbušným.Ale teď už vím že Felicie ten Mogul u nás dostatečně prověřili,tak je to v cajku.
Odkaz na shop jsem nedával,protože je jich opravdu mnoho co mají Castrol GTX. Klíčové slovo je Castrol GTX 15W-40(píše se s Cé

).Navíc v Šestajkách je Auto Tesárek,zaváží ho Elit,Kelly a kdoví kdo jiný,takže není problém ho požádat aby ho objednal. Mě Stahl zaváží 3x denně,takže nic neřeším,ale není to dlouho co jsem ho viděl prodávat i v OBI nebo Hornbachu.
Těší mě obavy o mé duševní zdraví,ale mám si s kým povídat,takže psycholožku necháme ať na tobě v klidu pracuje dál.Ale jinak díky!