Co jsem vypozoroval tak je mu dobre v chladu, pokud mas odvahu, dej ho doma do lednice.
Strach a peníze jsem nikdy neměl. Když může být v lednici vteřiňák, tak co bych tam nenarval ještě tužidlo . Ne, kecám to už by mě doma asi neprošlo, ten vteřiňák totiž není mezi tatarkou a hořčicí vůbec vidět a tak dělám machra.
Zrovna vteřiňák v lednici být nemusí, je to takový mýtus. Taky jsem ho tam dřív dával, ale v lahvičce klidně za rok ztuhnul. Nebezpečná je jakákoliv kontaminace, pak to může ztuhnout. Takže pro aplikaci odkápnout (do plastelíny), a pak teprve do toho něčím šahat.
Co jsem vypozoroval tak je mu dobre v chladu, pokud mas odvahu, dej ho doma do lednice.
Strach a peníze jsem nikdy neměl. Když může být v lednici vteřiňák, tak co bych tam nenarval ještě tužidlo . Ne, kecám to už by mě doma asi neprošlo, ten vteřiňák totiž není mezi tatarkou a hořčicí vůbec vidět a tak dělám machra.
Já na to také nemám, žádný strach
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Obávám se, že tyto barvy se sériově na VW zducháčích nepoužívali, proto ti tu asi nikdo neporadí. Vzorník na TheSamba.com je vč. fotografií vozů. Ale jak píšu, pouze u sériových, nikoliv kusových odstínů.
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Ahoj klucí, vybírám barvu na celolak, mám rok 1976. líbí se mi
50C lagoon blue
57H Ozeanic Blue
51C miami blue
akorad se mi nedaří podle barev najít obrázky abych se rozhodl. Nevíte kde bych našel obrázky aut?
Kup s kazdej deci a nastriekaj napr plechovku a uvidis co ta oslovi.
Fotka VZDY skersluje farebnu vzorku...a obcas nastane sklamanie.
A posledne...tie farby uz budu len priblizne...od originalu budu trosku mimo /alebo aj viac/
SYSTEM CONTROL http://www.vwolkers.com" onclick="window.open(this.href);return false; Mrtvy muž
Ahoj klucí, vybírám barvu na celolak, mám rok 1976. líbí se mi
50C lagoon blue
57H Ozeanic Blue
51C miami blue
akorad se mi nedaří podle barev najít obrázky abych se rozhodl. Nevíte kde bych našel obrázky aut?
L57H mám na autě (vevnitř originál, zvenčí přestříkáno) a i ve spreji. Můžu kdyžtak vyfotit v různých světelných podmínkách nebo ti ustříknout na koresponďák.