Elektrika
- Žanek
- vrchní logistik a pokročilý sysel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrika
mě to takhle blblo a příčinou byla skutečně "zlá kostra"Owen píše:Ked zoslapnem brzdu tak sa mi rozsvietia parkovacie svetla a podsvietenie budiku. A pokial mam zapnute svetla tak mi zas velmi slabo svietia brzdove svetla. Co to moze byt. Zla kostra
Dik

(o\_!_/o) - jezdím Hektorem
NO CHROM......NO PROBLEM
NO CHROM......NO PROBLEM
- yahoďák
- atrakce fóra flat4.org
ukostření zadních světel má být v originále v motorovém prostoru na té vodorovné přepážce, vedle svíček.
odpojit, očistit, přimáčknout konektor, aby držel, zapojit
pokud nepomůže, zkontrolovat kvalitu spoje přímo ve světlech.
ukostření kontrolek, stěračů, rádia atd je v kufru, uprostřed je takový "stromeček" pro zapojení více konektorů.
odpojit, očistit, přimáčknout konektor, aby držel, zapojit
pokud nepomůže, zkontrolovat kvalitu spoje přímo ve světlech.
ukostření kontrolek, stěračů, rádia atd je v kufru, uprostřed je takový "stromeček" pro zapojení více konektorů.
- SO 545
- vw pozitiv
- Kontaktovat uživatele:
po stranách motorového priestoru.ako píše john sú tam také trojuholníky z izolačného materiálu.tam májú všetky svetlá ukostrenie.je to pod prechodkami ako výchádza kábel k svetlám po stranách.väčšinou klasické napichovačky spojené s plechom ktorý je pribodovaný ku karosérii.
SYSTEM CONTROL
http://www.vwolkers.com" onclick="window.open(this.href);return false; Mrtvy muž
http://www.vwolkers.com" onclick="window.open(this.href);return false; Mrtvy muž
No mne sa ta elekktrika cela niak hruty , napr. obcas nejde lava smerovka, svietia mi slabo stale spiatockove svetla, lava parkovacka zadna predna svieti slabo a tak. A ked necham odstavene auto tak behom noci sa mi vybyje baterka. Co s tym moze byt? asi to bude dat najlepsie pozret niakemu elektrikarovi co.
KaždopádněOwen píše:No mne sa ta elekktrika cela niak hruty , napr. obcas nejde lava smerovka, svietia mi slabo stale spiatockove svetla, lava parkovacka zadna predna svieti slabo a tak. A ked necham odstavene auto tak behom noci sa mi vybyje baterka. Co s tym moze byt? asi to bude dat najlepsie pozret niakemu elektrikarovi co.
Eine Kleine Schwartze Katze
- yahoďák
- atrakce fóra flat4.org
Ad zadní Hella červená bez couvačky - to je OK, je to provedení pro sociální modely brouků od roku 74 (VW 1200 A - Spärkäfer, Student). Prostě neměli couvačku, lae mlhovka v tom asi originál nebyla (na ten Betriebsanl. jsem včera zapomněl
)
Ad zapojení vnitřního osvětlení: to je taky OK, je tam jeden stále zapojený +, jeden - který se spíná při otevření dveří (spínač na A sloupku) a druhý stálý přívod mínusu,,aby sis mohl rozsvítit páčkou bez ohledu na stav dveří.
Pozor, až tam budeš tu lampičku vracet, lety jsou zkřehlé a snadno se ulamují okraje.....

Ad zapojení vnitřního osvětlení: to je taky OK, je tam jeden stále zapojený +, jeden - který se spíná při otevření dveří (spínač na A sloupku) a druhý stálý přívod mínusu,,aby sis mohl rozsvítit páčkou bez ohledu na stav dveří.
Pozor, až tam budeš tu lampičku vracet, lety jsou zkřehlé a snadno se ulamují okraje.....
Nojo... to mě nenapadlo, teď nevim na co se vymluvit, asi jen na svojí blbost...yahoďák píše:....který se spíná při otevření dveří (spínač na A sloupku) a druhý stálý přívod mínusu,,aby sis mohl rozsvítit páčkou bez ohledu na stav dveří.
S tim zadnim světlem máš asi recht. v kufru jsem měl druhou náhradní lampu na parkovačku, to jsem zvědav jak tu elektroniku dam dohromady

=o) Das ist der VW dreizehnnullzwei (o=
yahoďák píše:tak podle příručky uživatele 1302 (1970) neměla sériově zadní mlhovku, takže hledej, kdo jí kam zapojil....

Kujůůůů!!!
=o) Das ist der VW dreizehnnullzwei (o=