Nezatajil
V souvislosti s tím mě něco napadlo:
Vždycky, když jsem auto nastartoval, nechal jsem ho cca 5 - 10 minut běžet na volnoběh, ok. Potom, když jsem vyjel po prvních cca 100 - 200 metrech to jakoby za jízdy chcíplo a po pár vteřinách se to hned chytlo a dál už jelo normálně. Mohlo to s tím souviset?
Zpátky k pumpě:
Pumpa je PIERBURG s hranatým vrškem 4 šrouby.
Pumpu jsem rozebral, vyčistil denaturákem, kartáčkem, štětečkem zvenku, zevnitř, složil a stejně to nejde. Když připojím na vstup benzín průhlednou hadičkou, je vidět, že při zmáčknutí má tendenci nasát benzín, ale potom při povolení jde zase zpátky. Povedlo se mi samospádem dostat benzín i dovnitř a potom bylo vidět, že při povolení ho to plive výstupem ven. Na vstupu to ale furt nasálo a vracelo zpátky. Zkusil jsem to tak dát i na auto a nic, na výstup benzín nešel. Ještě jsem si při tom všimnul, že benzín někdy (často) vytéká dírkou dole na pumpě, která předpokládám slouží jen pro odvětrání, aby se pod pružinou nedělal přetlak/podtlak a tedy by se tam benzín rozhodně objevovat neměl.
Co dál? Koupit jinou pumpu? Jakou?
Nebo lze někde koupit repas sadu na PIERBURG? Ale nočetl jsem moc dobré názory na ty repas sady...
Díky
Karel