Ahoj kluci,
jsem tu novej.
Před nedávnem jsem se zařadil mezi vás Broukaře. Stal jsem se majitelem Mexika a rád bych vás tímto požádal o
radu, či pomoc. Potřebuji koupit nové (staré) blatníky. A to všechny 4.
Nechci dávat druhovýrobu.
Můžete mi poradit, zda jsou to tyto, prosím?
https://auto.bazos.cz/inzerat/175151167/vw-brouk.php
A co zadní? Jsou shodné, jako třeba na 1303?
Pokud ne, uvítal bych nabídku.
Moc děkuju,
Sorbon
Blatníky na Mexico
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blatníky na Mexico
Blatník je první věc, kterà začne korodovat. Nedělám si iluze, že bude k prodeji sada blatníkú na kterou nebude nutné sáhnout svářečkou. Taky proč by se jich jeden zbavoval? Tedy pokud ti klempířina není cizí, jdi do toho a věřím že najdeš pěkné originály na nenáročnou opravu.
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Aug/1950 Brezel (typ 11c)
Jan/1950 Brezel (typ 11a)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Tak ještě uvidím, třeba se pustím do těch původních. Zatím dík.
Někdo snad psal, že druhovýroba se liší lemem, který je u originálu ve tvaru U. U repliky zřejmě ošizený, jenom zahnutý dovnitř. Repliky obecně, nejenom blatníky, taky mívají ošklivě zmuchlaný plech na "neviditelných" větších ohybech. Tyhle vypadají jako originál, ale nevím, jestli na mexiko.
- Sam
- vintage patolog
- Kontaktovat uživatele:
Mexiko nema diry na blinkry, ne?
May/1955 Ovali (typ 1/13)
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Jul/1948 Brezel (typ 11)
Jul/1965 P912
Zkus procházky z Blanska.. Kostěj brouci na buggini..budou jich mít přehršel..
-
o je dobrý postřeh ohledně rozdílů mezi originálem a replikami. Opravdu, u originálních dílů by měl být lem ve tvaru U, zatímco u replik je často jednoduše zahnutý. Tato drobnost může mít velký vliv na celkový vzhled a funkčnost dílu.
Pokud jde o blatníky, které jsi našel, mohou vypadat jako originál, ale jak říkáš, není zcela jasné, zda budou pasovat na model Mexiko. U starších vozidel, jako je VW Brouk, se často setkáváme s tím, že i malé rozdíly mezi modely mohou znamenat, že díly nejsou vzájemně zaměnitelné.
Pokud jde o blatníky, které jsi našel, mohou vypadat jako originál, ale jak říkáš, není zcela jasné, zda budou pasovat na model Mexiko. U starších vozidel, jako je VW Brouk, se často setkáváme s tím, že i malé rozdíly mezi modely mohou znamenat, že díly nejsou vzájemně zaměnitelné.
- Pekař z Boščehrada
- stálý inventář fóra flat4
Tyto zaměnitelné jsou, krom děr na blinkry, jak řiká Sam. Jinak.v podstatě úplně stejné