kratatom píše:Brnenske posezeni s Bubakem jiz zitra od 18 hod ve Stopkarne. Milosaka a Praka, pokud dorazi, budeme vitat chlebem a soli a v kroji. Mozna ... .
Jestli ty s Karlosem budete v kroji, tak jedu...
Komu se nechce, hledá důvod.
Kdo chce, hledá způsob.
Heh! No něco se snažil nafotit Bubák, ale nějak mu to nešlo...
My jsme se nakonec s Verunkou urvali a oslavili naše výročí s touhle broukařskou bandou... Rádi jsme Vás vidělo přátelé!
Debilní nick ale teréňáka u mě už nehledejte... teď už jen Porscheho vozítka... Brouček Speedster, T2 přechoďák Westy a winterwagen Porsche 944 II dragbug.com team
Huh ! docela narychlo, nicméně pokusím si přehodit noční - bral bych to jako poslední pivo na starým bytě - takže by to stálo za to... Večer dám vědět - obvolal bych i další pacoše
Debilní nick ale teréňáka u mě už nehledejte... teď už jen Porscheho vozítka... Brouček Speedster, T2 přechoďák Westy a winterwagen Porsche 944 II dragbug.com team
Čtvrtek 19.11. v 17:30 restaurace Hodoválek, Pekařská 29. http://www.hodovalek.cz/ rezervace "Broukaři"
Diky Lukovi za organizaci a dobry vyber restaurace. Pekne posezeni v sesti lidech to bylo a dokonce dorazil i jeden brouk. Tak zase priste, Praku a dekujeme. Zkusim si mozna na ten prosinec pripravit nejaky podklady k nakupu S105/120/S1203 jako alternativni investice v dnesni financne nejiste dobe. A nebo radeji ne .
Práčku - jsi hodný, ale poprosím o kapku jasných slov - jakože čtvrtek chceš/můžeš jít na pívo?
Ok, čtvrtek jsme sice chtěli jít na premiéru Star Wars, ale Prak je větší sci-fi... jdu to obepsat...
Čtvrtek 17.12. od cca 17:30 - 18:00 restaurace/šermířský klub L.A.G. http://www.restaurace-lag.cz - Rezervace "Broukaři"