2023 - #11 - Gazárka (23.6.-25.6.2023)
Re: 2023 - #11 - Gazárka (23.6.-25.6.2023)
na svete je veľa ťažkých havárii, no najťažšia je zrážka s blbcom
... za 14 dní ...
... už sa pracuje aj na tradičných pamätných plaketách. Napriek tomu, že plakety bývali vždy zadarmo a ako je známe, všetko čo je na prvý pohľad síce zadarmo, v konečnom dôsledku niečo stojí a nakoľko nemáme žiadneho sponzora, tak tento rok budú plakety za miernu úplatu (výrobné náklady). Nálepky na okno budú grátis.
. .
A deti dostanú na pamiatku už tradične odznaky s grafikou tričiek
.
. .
A deti dostanú na pamiatku už tradične odznaky s grafikou tričiek
.
... prípravy finišujú a už sú pripravené aj hlavné ocenenia ...
.
pre "Dezorienťák" .
pre "Najkrajšie auto", "Najstaršie auto" a pre "Najvzdialenejšieho účastníka" .
... a všetky ceny sú pod najprísnejšou ostrahou
.
pre "Dezorienťák" .
pre "Najkrajšie auto", "Najstaršie auto" a pre "Najvzdialenejšieho účastníka" .
... a všetky ceny sú pod najprísnejšou ostrahou
Ahoj, dorazím asi ve čtvrtek večer a jak je to u mě zvykem, budu asi dělat palačinky Musím si na ten benzín a kořalku nějak vydělat, když nám zarazili tu tučnou valorizaci důchodů
Jirka Vendelín
Jirka Vendelín
Sakra už sa nevieme dočkať.
A palaciniek tiež.
A palaciniek tiež.
VW chrobák 1300, ročnik 1971
Dávam do pozornosti sobotnú večernú tombolu, do ktorej nám hlavnú cenu venovala firma INFOCAR a.s. a je ňou zariadenie "bikeAngel 1-moto"
... pre priblíženie, ... je to:
Inteligentný systém pre monitorovanie a zabezpečenie bicyklov, e-bicyklov, motoriek, e-kolobežiek ako aj automobilov, záhradnej techniky, karavanov,
ktorý pozostáva z miniatúrneho GPS zariadenia a mobilnej aplikácie. .
Viacej info nájdete na https://bikeangel.eu/
... pre priblíženie, ... je to:
Inteligentný systém pre monitorovanie a zabezpečenie bicyklov, e-bicyklov, motoriek, e-kolobežiek ako aj automobilov, záhradnej techniky, karavanov,
ktorý pozostáva z miniatúrneho GPS zariadenia a mobilnej aplikácie. .
Viacej info nájdete na https://bikeangel.eu/
... počasie by malo byť v pohode. Piatočná búrka nám to trocha osvieži, ale teplo by malo zostať
.
.
Medzi domácimi sa čosi tíško mrmle, že miestne pláže stále ukrývajú poklady Wolfsburgu...
Tak decká! Berte lopatky, detektory, bagre...
Tak decká! Berte lopatky, detektory, bagre...
... pre začiatok ...
Gazárka ahoj zas o rok
Za mňa spokojnosť blaženého mních
Dezorienták úspešne absolvovalo 20 posádok. Všetkým ďakujem a gratulujem
Chcem zvlášť poďakovať ľuďom na stanoviskách za ich výkon a obetavosť. Výrazne ste obohatili zážitok z akcie. Ďakujem Barborka, Dave, Pali, Šesťo. Vďaka aj Saške, za pomoc s prípravou itineráru
Tu sú celkové výsledky:
Za mňa spokojnosť blaženého mních
Dezorienták úspešne absolvovalo 20 posádok. Všetkým ďakujem a gratulujem
Chcem zvlášť poďakovať ľuďom na stanoviskách za ich výkon a obetavosť. Výrazne ste obohatili zážitok z akcie. Ďakujem Barborka, Dave, Pali, Šesťo. Vďaka aj Saške, za pomoc s prípravou itineráru
Tu sú celkové výsledky:
- Přílohy
-
- IMG-20230624-WA0015.jpg (140.79 KiB) Zobrazeno 3684 x
Ďakujeme za perfektnú akciu. Bolo výborné. O rok sa vidíme.
VW chrobák 1300, ročnik 1971
I my děkujeme za super akci. Tentokrát ne v roli závodníků, ale na stanovišti jsme si to užili taktéž perfektně.
Zbytek proběhl dle zde již obvyklého vysokého standardu - voda v jezerech jak kafe, pivo teklo proudem, ochutnávka výborného sýra, lidičky jedničky.
Letošní kopání pokladu se nám posunulo na radím, radíš, radíme a ač děcka už trochu mrmlala, po zapojení rodičů byl poklad objeven. Takových kopáčů jsme snad ještě neměli. Pobavila mne poznámka jedné holčičky v bílém tričku "Mami, a neva když budu jako prase když kopu?"
Díky a těšíme se za rok BaD
Zbytek proběhl dle zde již obvyklého vysokého standardu - voda v jezerech jak kafe, pivo teklo proudem, ochutnávka výborného sýra, lidičky jedničky.
Letošní kopání pokladu se nám posunulo na radím, radíš, radíme a ač děcka už trochu mrmlala, po zapojení rodičů byl poklad objeven. Takových kopáčů jsme snad ještě neměli. Pobavila mne poznámka jedné holčičky v bílém tričku "Mami, a neva když budu jako prase když kopu?"
Díky a těšíme se za rok BaD
Za naší posádku bych chtěl poděkovat všem co se podíleli na organizaci. Vím, že těch organizátorů bývá velmi málo a o to více bych chtěl poděkovat.
Gigiho orienťák byla velká paráda! Přesto, že jsme byli předposlední, tak jsme si to moc užili a doufám, že ne naposledy.
A když jsem u toho děkování, velký dík patří také kamarádům z Kolínského klubu, kteří mne doprovázeli při jízdě tam a zpět.
Foto je po návratu. 655 km bez závady.
Gigiho orienťák byla velká paráda! Přesto, že jsme byli předposlední, tak jsme si to moc užili a doufám, že ne naposledy.
A když jsem u toho děkování, velký dík patří také kamarádům z Kolínského klubu, kteří mne doprovázeli při jízdě tam a zpět.
Foto je po návratu. 655 km bez závady.
Co přijde dál???
- Jan
- stálý inventář fóra flat4
- Kontaktovat uživatele:
Byla to krása. Příjemné počasí po celý víkend, dobré pivo a jídlo, zábavný orienťák, pohodová atmosféra s kamarády. Musím pochválit i sobotní hudební vystoupení, tento umělec mne velmi baví
Orienťák vedl krásnou krajinou, malebnými vesničkami a byl napínavý až do samého konce. O to napínavější bylo vyhlašování výsledků. Velká gratulace všem oceněným Kdo nevyhrál v závodě, ten si mohl spravit chuť výhrou jedné z cen v tombole. V neděli pak nástává to nejhorší ze srazu - balení a odjezd.
Nezbývá než se těšit na příští rok
Foto - https://vwbroukkolin.rajce.idnes.cz/Gaz ... 5.6._2023/?
Nejkrásnější pohled na svět je od volantu VW ...
VW Brouk Kolín www.vwbroukkolin.cz
Beskydsport Kempík (1981)
VW Brouk 1303 "Čert" (1975)
- Jan
- stálý inventář fóra flat4
- Kontaktovat uživatele:
Nejkrásnější pohled na svět je od volantu VW ...
Trocha s odstupom času, ale .... aby som nezabudol.
Rád by som sa poďakoval ...
Gigimu za "Dezorienťák" a všetkým čo sa zapojili, ... či už na stanovšti, alebo ako súťažiaci,
Gigimu za poklad - Karman Ghia vytvorený z kvádra - dôkladne zakopaný, že ho skoro deti nenašli ,
Kristínke za detské súťaže a taktiež všetkým čo jej pri tom pomáhali na jednotlivých stanovištiach a deťom ktoré súťažili,
Speedimu za servis s pivom a darčeky so sladkosťami, ktoré spolu s Jankou pripravili pre všetky deti,
Dide, ... cukrárke, ktorá nám už po 11krát upiekla tortu s motívom zrazu,
Milanovi, za 7 kg hrudu ovčieho syra ešte pod zubami vŕzgajúceho (tak ako má byť) priamo zo salaša,
Jožovi za krásne ocenenia pre hlavné ceny z nerezového plechu,
pre tento krát firme Info Car za hlavnú cenu do tomboly a dielčie ceny do jednotlivých ocenení (ak by chcel niekto prispieť a podieľať sa v budúcom ročníku, radi to uvítame)
a nakoniec všetkým čo prišli spríjemniť a dotvoriť zraz tým aký je.
Dúfam, že som na niekoho nezabudol. Kľudne mi dajte vedieť. Doplním, alebo doplnte aj vy.
... a aby som nezabudol sa poďakovať aj za dobrovoľné príspevky. Je to okrem zanietenia prostriedok na zabezpečenie chodu zrazu. Ja vravím, že je to zrkadlo toho, ako ste sa cítili.
Dúfam, že sa nám podarí stretnúť sa aj takto o rok. Prajem všetkým ešte pekné leto a ... nech vám to vzduchom chladí.
Rád by som sa poďakoval ...
Gigimu za "Dezorienťák" a všetkým čo sa zapojili, ... či už na stanovšti, alebo ako súťažiaci,
Gigimu za poklad - Karman Ghia vytvorený z kvádra - dôkladne zakopaný, že ho skoro deti nenašli ,
Kristínke za detské súťaže a taktiež všetkým čo jej pri tom pomáhali na jednotlivých stanovištiach a deťom ktoré súťažili,
Speedimu za servis s pivom a darčeky so sladkosťami, ktoré spolu s Jankou pripravili pre všetky deti,
Dide, ... cukrárke, ktorá nám už po 11krát upiekla tortu s motívom zrazu,
Milanovi, za 7 kg hrudu ovčieho syra ešte pod zubami vŕzgajúceho (tak ako má byť) priamo zo salaša,
Jožovi za krásne ocenenia pre hlavné ceny z nerezového plechu,
pre tento krát firme Info Car za hlavnú cenu do tomboly a dielčie ceny do jednotlivých ocenení (ak by chcel niekto prispieť a podieľať sa v budúcom ročníku, radi to uvítame)
a nakoniec všetkým čo prišli spríjemniť a dotvoriť zraz tým aký je.
Dúfam, že som na niekoho nezabudol. Kľudne mi dajte vedieť. Doplním, alebo doplnte aj vy.
... a aby som nezabudol sa poďakovať aj za dobrovoľné príspevky. Je to okrem zanietenia prostriedok na zabezpečenie chodu zrazu. Ja vravím, že je to zrkadlo toho, ako ste sa cítili.
Dúfam, že sa nám podarí stretnúť sa aj takto o rok. Prajem všetkým ešte pekné leto a ... nech vám to vzduchom chladí.
... aj som zabudol na fotky. Tak trocha s oneskorením, ale ..... tu nájdete cca 260 fotiek
https://www.rajce.idnes.cz/lobovsky/album/gazarka-2023
https://www.rajce.idnes.cz/lobovsky/album/gazarka-2023