Ahoj všem,
tak jsem se po týdnu konečně taky dokopal k poděkování.
Chtěl bych poděkovat všem účastníkům za podporu a ostatním co přiložili ruku k dílu, aby PUS 2018 zafungova, a že to už není one man (Milošák) show. Jak já to vidím ze strany organizačního týmu.
Terce za úžasně nakreslení motiv PUS 2018 - původně tam mělo být mnohem víc detailů, jako např. povoz s koňmi a vodní mlýn. Zazvonil telefon a ozvalo se - Milošáku, nápad dobrý, ale zkus to vše dostat na A4. Nicméně, na to že je to Terky první PUS motiv si myslím že perfektní. Příští roky můžeme očekávat jen lepší a lepší...
OB-u za vše kolem diplomů a startovních čísel.
Tradičně Yahoďákovi za srazolepky.
Ťupajzovi za sponzorské dary.
Kollingrovi za nejlepší chleba.
Petardě za tisk účastnických listů.
Petardě a Mišu za ztížení soutěže skákání v pytli. Původně jste kelímek s pivem měli mít v puse, nikoliv v ruce. Ale vzhledem k tomu, že ten den už bylo dost vody, tak jsme operativně přemístili kelímek z pusy do ruky a pivo nahradili vodou, protože přece jen skákali i děti. Nedovedete si představit jak jsme se s holkami smáli, když jsme tuhle disciplínu pro vás vařili.
Liba s paní v Hašlerce - to muselo být pozdvižení na té křižovatce, Liba ještě k tomu jako Havel v dobách OF... úplná pecka
Lucce za dobrovolné převzetí funkce porotce k vyhodnocení nejlepšího opečeného buřtu.
Kominíkovi za krájení masa a cibule a přístřešek, který nás všechny v pátek večer ochránil.
Práčkovi za stan č.2 a vyníkající držkovou.
Lidičkám, který nám v pátek odpoledne čistili cibuli a ronili slzy u toho.
Davovi tj. jeho paní k rychlé sobotní záchraně v podobě odjezdu do Malého Rohozce pro další sud. Měli na to jen 25 minut, a dorazili do obchodu v 17:58 (zavíračka v 18:00). Jinak nevím jak by to v sobotu večer bez piva dopadlo. Mj. poslední pivko se vytočilo v neděli krátce před 10 ráno.
Sukymu za perfekní ukázku, jak se exuje pivo
Všem, který v sobotu večer přispěli vzorky k ochutnávce pálinek...a že jich nebylo málo a bylo těžké určit tu nejlepší.
Všem účastníkům, že jste to přežili ve zdraví, až na Ťupajze, který v neděli ráno uklouzl na mokré trávě a od pondělka má na 3 týdny ortézu na koleni.
No a nakonec PUS teamu :
Jarda - opět posunul kvalitu guláše o úroveň výš. Zdá se mi to a nebo mi ten jeho guláš chutná rok od roku čím dál lépe ?
Mirča - se ujala nejen vaření ale také i nelehké kontroly s díly z vozů typ4
Ondra - tradičně vše odřel, naložil veškerý provijant, dotáhl a nařezal dříví na páteční oheň, sobotní marný nákup party stanů v MB, kontrola v Vyskeři, nedělní balení nakládka provijantu...
Kristina - pokladní, kontrola obilí, psychická podpora, letos i nosič vnoučka, prostě sluníčko...
Maki a Máťa - kontrola u rybiček, hodně jsem se u toho pobavil.
Marko - jeho první samostatná kontrola, snad do zvládl dobře.
Českému ráji za poskytnutí úžasné přírody.
Snad jsem na nikoho nezapomněl a kdyby ano, tak to nebyl úmysl, je to jen tou hlavou děravou.
Za rok tj. 6-8.09.2019 na již 12. ročníku PUS
Milošák a PUS team