Ano, stálo to zaprd
Taky už tam nikdy nepojedu, všecky atrakce jsou tam zadarmo. Hnus.
Zabijačková polívka k obědu zadarmo hnusná, vše za dvacku na návsi trapný, večerní kejta zadarmo byla taky hnusná a to tak že jsem musel jít třikrát naložit talíř, protože jí bylo tolik, že už to nikdo nechtěl žrát. Ubohý.
Radši si příště přivezu vlastní gril a klobásu z Lidlu a zaparkuju někde v lese aby mě nikdo nerušil.
Nicméně považuji za nutné doplnit chybějící informace.
Přijedeš pozdě, že nestihneš start ve 12 hodin (!)
Zaparkuješ nevrlý bábě před barákem na trávníku a divíš se, že na tebe vylítla. Stejně jako na mě a všechny před tebou.
Pak mi během odstartovaného závodu 3x projedeš fotobuňkou (tam zpět a zas tam) a těsně před dojezdem vozidla do cíle tu svojí krabici zaparkuješ kousek za cílovou čárou. Spolu se mnou stálo v prostoru cíle víc lidí, mnozí to tu budou číst a všichni viděli cos tam předváděl a jak ses choval. Proč všichni ostatní pochopili, kde mají parkovat a ty ne, to nevím.
Ohňostroj byl záležitostí provozovatele kempu, jeho investicí a součástí jeho akce která probíhala v sobotu večer v hospodě.
Jak to měl nebo neměl nahlášený nebo dojednaný na úřadě nevím, ale vzhledem k tomu, že akce se účastnili i členové zastupitelstva dvou přilehlých obcí ... tak tam asi problém není.
Do rána dunící stage jsem nezaregistroval, šel jsem spát v 01:00 a o tom že po trempech s kytarama v hospodě jela do rána nějaká diskotéka nic nevím.