zřejmě jazyková bariéra

tarmara píše:on to ještě někdo kromě kolegy CZ nepoznal?? To je evidentní, že někteří nemají zkušenost jak pronikavě benzín (jako benzín, ne zbytkové výpary v kanystru plném vody na nádobí) voní. A navíc je na jazyku lehce štiplavý... Občas má kašlání na údržbu palivové soustavy vozu své výhody. Ale opravdu jen občas.
tarmara píše:on to ještě někdo kromě kolegy CZ nepoznal?? To je evidentní, že někteří nemají zkušenost jak pronikavě benzín (jako benzín, ne zbytkové výpary v kanystru plném vody na nádobí) voní. A navíc je na jazyku lehce štiplavý... Občas má kašlání na údržbu palivové soustavy vozu své výhody. Ale opravdu jen občas.
Mišu... píše:tarmara píše:on to ještě někdo kromě kolegy CZ nepoznal?? To je evidentní, že někteří nemají zkušenost jak pronikavě benzín (jako benzín, ne zbytkové výpary v kanystru plném vody na nádobí) voní. A navíc je na jazyku lehce štiplavý... Občas má kašlání na údržbu palivové soustavy vozu své výhody. Ale opravdu jen občas.
hehe, já to třeba poznala hned, ale já nesoutěžila...mám taky pár benzínových příhod..jako rozleptanej spacák a pod
Jan píše:Naší posádku letos rozšířil Karlos, za což moc děkujeme. Jeho chvíle přišla u Sama, jenže Sam si řekl, že letos přitvrdí a body nedá zadarmo.
Jan píše:Zapoměl jsem, že jsem nepodal report![]()
Jan píše:
Zpět na “VW akce, srazy, výlety, cestopisy..”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host