Tak tedy z naší strany hodných brekekekáků, dávajících dušičky...
Po několikáte chci poděkovat všem členům organizačního týmu a kontrol, bez nich by letošní závod neměl takový úspěch a dynamiku. Většina z nich na příjezd prvního účastníka čekali i přes 4 hodiny na stanovišti
Letošní PUS jsem tak trochu přitvrdil, protože mě už nebavilo, abych vás "vedl" za ruku po okolí. Je to orientační závod, a hold se budete muset naučit orientovat. Proto nebyl jako obvykle jen 1 itinerář, ale byli dokonce 4, a kromě 1., jste se museli tak trochu zapotit či zaplatit, abyste jej získali a pokračovali v závodě.
Vy co jste přijeli, vám moc děkujeme za projevenou důvěru a podporu. Jako vždy, byli jste skvělý a úžasný, a nesmírně nabitý pozitivní energií, která se po celou dobu srazu přenáší i na nás organizátory. Dokonce i většina z vás překousla mnou zcela podceněnou délku sobotního závodu. Když jsem pak zjišťoval, proč se závod protáhl na skoro 5-6 hodin, tak jsem zjistil, že jste mnozí z vás využili nádherného počasí a sem-tam se někde po cestě zastavili na rybý tataráček na topince, či zmrzku - a tak to má být. Náš závod není o rychlosti, ale na pohodu.
Taky bych se všem chtěl omluvit za nekonečné a úmorné čekání na samotném startu v kempu. Při po-závodním pokecu u pivka jsem od některých z vás dostal spoustu cenných nápadů, které zohledním na PUS 2015, na který se osobně moc těším.
V 2015 ještě víc přitvrdím v orientaci - máte se na co těšit a já mám na to rok, abych to na vás vymyslel

Takže si již teď poznamenejte datum:
4-6.09.2015 se bude konat již 8. PUS. Lokalitu dám vědět na jaře 2015.
Děkuji a těšíme se opět na vás