A pokud se tu dá vymýšlet..

Jj, že to je v relaci " mastné až nesmyslné"..s tím počítám..spíš bych se divil kdyby měl někdo v CZ na prodej..
Jak zmiňuji v odkazu co jsem dával. Už si to moc nepamatuji, ale víc jak 1500,- nás to tehdá nestálo, ale to v současnosti není směroplatný, protože to je už vic jak 20let zpátky.
Souhlasím, takto uvažuje většina lidí..yahoďák píše: ↑18 srp 2020Už jsem měl (asi dvakrát) slabší chvilku a uvažoval o prodeji, ale nevidím důvod, proč bych jí měl prodat výrazně pod cenou běžnou v DE (natož zámořskou). Za 15k by se mi jí určitě prodat nechtělo, toho bych dříve nebo později litoval a nevzal bych si na svědomí uvádět tím kupce v pokušení (nákup za účelem následné oblože)![]()
Proto jsem specifikoval že radši plnou, bo veškerý dovybavování je běh na dlouhou trať a ještě u toho člověk tak vykrvácí.. že z toho pak ani tu radost nemá...
Jsme ve věku, kdy si radost musíme dělat už sami. Takže otázka potřeby je jasně daná
Ano, odtud jsem také čerpal když jsem hledal vhodnou verzi a přidávám ještě: http://www.busandcamper.com/hazet-round ... verts.html - více obrázku