Tak přidám...taky...pár postřehů...za ty 4 dny...
Mišu...pije zelenou a pak tančí v ranních hodinách na DnB

a jde jí to báječně. Společně s Jane a Pájou sršňovou jsou fakt „nejlepší tanečnice disko“ a rozbalily to tak…že všechny ostatní ubožáky úplně ztrapnily
Kaldovi …sedne jeho nová buggina jako ulitá a jeho kalící parta nejspíš přepálila start – jinak si nedovedu vysvětlit…že to tak brzo většina zabalila …že by to bylo tou kombinací meruňkovice a šampaňského???
Lucky Bus…když jsem říkala…že se nějak domluvíme…neříkala jsem si o žádnej úplatek…ale za slivovici…nebo z čeho ta pálenka vlastně byla…moc díky…doufám…že jste ji nakonec ztrestali
Leer … se na to vůbec „nevysjal“…a krom toho, že přijel/nepřijel ukázat svého krásného ovála, dokázal…že to dokáže a v pátek s námi na bráně báječně popil
Petarda je závodnice…to se musí nechat…sprinty na Hosíně…zkusím taky…ale myslím..že vzhledem k tomu, jak jsem zatím byla v závodění „úspěšná“ to bude opět spíš pro pobavení obecenstva…než útok na bednu
Martin alias Červený brouk vydrží kalit do roztrhání těla a já mu tímto moc děkuju, že mi z Opavy dotáhl převodovku
Mně se letošní Attack moc líbil a nenechala jsem si ho zkazit ani různými „nepředvídatelnými i předvídatelnými okolnostmi“. Ono totiž to Harrachovské prostředí má takový zvláštní a neopakovatelný feeling.
A na co určitě nikdy nezapomenu bylo nedělní svítání, vylezli jsme si na to se Sambou a s Jane trochu blíž k můstkům…a bylo...fakt pěkný ráno.
No a nakonec velký DÍK všem, kteří pomohli při realizaci …jmenovat nebudu, protože bych určitě na někoho zapomněla...a vůbec...no prostě A ..ttack