2010 - Attack - After

spolujízdy, afterpokecy, fotky a vše okolo

2010 - Attack - After

Příspěvekod Edy » 25 črc 2010

Edy, Pája a Compi hlásí návrat bez závad a komplikací, díky všem za super sraz :)
Zavři oči brouku ... jak sem na tebe kouk, vim že chceš bejt můj brouk :)
Edy

Re: Attack 2010 - After

Příspěvekod lális » 25 črc 2010

Lális je doma,avšak bez auta,které čeká na opravu ve Slivenci(asi urvaná skříň),kdo tam nebyl prohloupi!!!
Jinak co mě se tam vše stalo je opravdu na moooooc dlouhou debatu:))

Jinak vyhlašuju vítěze ankety posera roku FLAT4.ORG!!!lid mi dal jasně za pravdu :D

A stáva se jím...........MARTIN KALENSKÝ..............GRATULUJEME!!!! =D> =D> =D>

Já jedu na sraz s buggy 160km a on neni schopen z Prahy dojet a i kdyby pršelo,mohl jet broukem,přístě neslibuj :roll:

Bob jel s buggy až z Brna,je to srdcař :prayer:
lális

Příspěvekod Romulus » 25 črc 2010

Taktéž jsme dobře dojeli domu. Na attacku se nám moc líbilo i přes to počasí v pátek. Chtěl bych tímto poděkovat pořadatelům, nemám jedinou výtku a taky bych chtěl poděkovat Herbiemu za pomoc s motorem, jelikož nebýt jeho, tak jsem jel na attack vodníkem.
Tady je pár fotek:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Více fotek ZDE
Brouk je nejlepší kamarád... nikdy ti do ničeho nekecá :-D
romand.cz
Romulus

Příspěvekod DuffY » 25 črc 2010

v pátek na poslední chvíli proběhlo i to slibované půlnoční pogo
Obrázek
olejnička/dýmovnice v akci
Obrázek
prakův burnout
Obrázek
kaneček třikrát v akci
Obrázek
Obrázek
Obrázek
precl 53
Obrázek
vytlemenej empi, vítěz 12ek
Obrázek
kajakáři
Obrázek
4týpci opravujou typ4
Obrázek
Naposledy upravil DuffY dne 25 črc 2010, celkově upraveno 1
DuffY
zasloužilý harcovník fóra flat4.org

Příspěvekod EMPI » 25 črc 2010

:cry: Tradicí ATTACKU je poněkud uplakané počasí. Přátelé a kamarádi postižení kulatejma tvarama ale nezklamali, dorazili a bylo hezky veselo. Srazu opravdu není co vytknout, snad jen poměrně malá účast, která se ovlivnit asi nedá. Závody super, jel jsem prvně sprinty a hnedle mi dali medajli a rovnou zlatou =D> . Samochvála smrdí, nechválím však sebe ale Moničky Cábro jede opravdu pěkně. Co dodat. Snad jen že jsme Vás rádi opět viděli a lecos společně popili...
Členem VW Brouk Klub Praha
JO a 1973, to je ročník ! ALOHA (Tom)
EMPI

Příspěvekod Kůča » 25 črc 2010

Tak jsme také v pořádku dojeli domu.Sraz byl perfektní. S tim počasim to nebylo až tak hrozné :D . Pořadatelům velké díky,za všechno super připravené,krásnej areál,co víc si přát.Také by jsem chtěl poděkovat všem co nám dali hlas,bylo to pro nás velké překvapení,moc díky.Poznali jsme nové přátele a vůbec, všichni zůčastnění byli moc faj.
Až mě za to doma vyhoděj,tak budu kempovat celoročně.
Kůča
mořský stařec flat4.org

Příspěvekod Vw-Blasen » 25 črc 2010

Já už jsem taky doma a hurá řezat ponorku #-o Najel jsem s dědkem 500km plus ty RZtky a naprosto bez problémů. Pochvala pořadatelům vše se povedlo! :prayer: no teda až na opakování ceremoniálu mé snad nejslabší 12tky v ČR :D
Vw-Blasen

Příspěvekod Herbie » 25 črc 2010

tak sem konecne taky doma u pocitace
bylo to nejaky narocny nebo co, tak to vezmu jen heslovite

- pocasi nebylo uplne nejuzasnejsi, ale podstatny je ze v sobotu celej den bylo slusne a nechcalo, tudiz zavody mohly probehnout

- areal Motorlandu je fakt vybornej, doufam ze tam bude Attack i pristi rok

- nejvetsi slibotechna a maslicko co nedorazilo je Kalda, vo tom zadna :!:

- lalis jeste pred tim nez zacali zavody zaradil trojku a uz ji nevyradil #-o

- a protoze pak uz mu bylo vsecko jedno, jel zavod na trojku a bez mozku, divim se ze se nezabil .... ale konecne me porazil ! :)
sice jen o 1 vterinu a s nasazenim zivota, ale porazil .... Gratuluju bejku =D> ... ale ze mi porad pridelavas praci, uz me tak moc netesi :)

- cesta zpet do Prahy probehla s mensi zastavkou v Mlady Boleslavi, protoze u Srsne se pri najezdu na dalnici sprajclo pravy zadni kolo a po sundani bubnu se ukazalo ze se ODLEPILO brzdove oblozeni :shock: :shock: :shock: .... tak sem ho vysypal do blizke popelnice, buben nasadil a upaloval dal bez brzd (no trosku to brzdilo, pedal az na podlaze takze nic moc :) ....

- Bob je fakt srdcar nejvetsi, jeho temer dvoudenni cesta z Brna do Bělé je ukazkou toho co znamena chtit se zucastnit za kazdeho pocasi
bohuzel ani jeho buggy nejela uplne tak jak by mela, cestou domu se ji nechtelo vic jak 80, tak snad dojel [-o<
... a vůbec !
Herbie
zlej moderátor

Herbie díky za gratulaci,vážim si toho,už taky bylo na čase tě porazit,když jsem o tom jenom mluvil [-o< :lol:

Jinak mi slib,že do budějek pojede alespon jedno auto....prosííím #-o
lális

Příspěvekod brzi.2 » 25 črc 2010

Jo počásko nebylo až tak hrozný, trochu mě překvapila účast, ale v pohodě. Cestou domu jsem měl s oválem taky malinkej problem (protože kdyby jsem neměl doprovod tak by byl problém větší)....... 8-[ vždy pripraven :oops:
Jako vždy jsem si užil páteční a sobotní paření naplno, díky dobré partě. =D>
brzi.2
stálý inventář fóra flat4

Příspěvekod kalda » 25 črc 2010

[smilie=hidesbehindsofa.gif]
kalda
mořský stařec flat4.org

Příspěvekod Milosak » 25 črc 2010

Kaldo, tys vlastne neprijel kvuli me, uz jsem na to prisel. Byl jsi linej si rozbalit stan, vid a 411 byla obsazena Duffym a Leosem.
Milosak

tssss sme mu pripravili i garaz na auto

mohl spat klidne tam a nemusel nic rozbalovat
... a vůbec !
Herbie
zlej moderátor

bál se,že by jsme ho smázli
lális

Příspěvekod kalda » 25 črc 2010

Neprijel jsem diky kombinaci spatneho pocasi a zdravotniho stavu.......nicmene uznavam a nesu plnou zodpovednost za sve ciny, s titulem trotla srazu plne souhlasim a doufam, ze za to dostanu nejakej poharek :wink:
kalda
mořský stařec flat4.org

Příspěvekod Želvák Bob » 25 črc 2010

Přátelé a kamarádi - jsem doma! [smilie=music271.gif]
(nakonec jsem rozhodil skoro všechnu bižu a po vysušení a přebroušená kontaktů v rozdělovači a vyčištění svíček jela buggy až do dalšího deště OK - místy až 140 ... Bohužel - před Brnem opět cca 5O km v dešti a znova to navlhlo ... Holt odkrytej motor není do takových podmínek ideální ...)
K celému víkendu asi takto:
1) za jedna si zalouží areál a práce pořadatelů akce ... Bylo to skvělý, a ač daleko - budu moc rád, když se bude opakovat Attack opět na tomto místě - jistě zas (a rád) dojedu. Trať závodu byla bombová - a tak se, jako Garfield, i já divím - že to nikdo nerozbil (sám jsem do toho dvakrát neměl daleko).
2) Všechny co jste tam byli jsem vás rád viděl - no nebudu opakovat předešlé s tím, že někteří zklamali a nedojeli (že, Kaldo! Vo.e - měl bys pohár!)
3) extra díky Hrošíkovi a spol za nocleh a ranní kafíčko, a Pětišroubovi za svezení v libové 181 s brutusmotorem
4) Elvise doufám příště už uvidím v Buggy! Chlape, dyť jste to měli pár metrů!
5) Jedinou vítku si zaslouží počasí (na druhou stranu díky němu moc lidí nezaregistrovalo chybějící sprchy)

PS: :mrgreen: Lális - ty H.O.V.A.D.O ! Ty se jednou zabiješ! Tímto ti přenechávám svůj dosavadní neofiko titul "bezmozek fóra" a gratuluju k výhře! =D> =D> =D>
Želvák Bob

Příspěvekod MISA » 25 črc 2010

Domů jsme dorazili v pořádku. Nejprve bylo uloženo k spánku Cabrio a pak hnedle Natálka. Máme oba velkou radost, že jsme se zúčastnili sprintů a navíc nás moc mile překvapilo, že jsme získali třetí místo v obsahu 1600. Byl jsem dojat. Natálka usnula hnedle po odjezdu, ale cenu svírala v ručičce až do Prahy. Děkujeme všem organizátorům za bezva sraz a těšíme se na další ročník. Budeme držet palce ať nám dopadne počasí a hlavně - skákací hrad a trampoška - tyto atrakce dostávají plnej počet bodů. =D> Zdravíme Michal a Natálka.
MISA

Želvák Bob píše:(na druhou stranu díky němu moc lidí nezaregistrovalo chybějící sprchy)

tak to pozooooor :) sprchy, respektive sprcha byla :)
krasna, jako na pionyrskem tabore ... nerikej zes nezaregistroval .. tos o dost prisel :) v provedeni bambus a modra plachtovina

... ovsem nebyla treba, stacilo vyjit vecer zpod jakykoliv strechy a clovek byl osprchovanej hned
... a vůbec !
Herbie
zlej moderátor

Příspěvekod Želvák Bob » 25 črc 2010

Herbie píše: ... stacilo vyjit vecer zpod jakykoliv strechy a clovek byl osprchovanej hned

... patřím k těm zhýralcům, co se sprchujou v autě :mrgreen:
Želvák Bob

První část výsledků krátkých sprintů na 200m
Přílohy
Sprint-Brouci.jpg
... a vůbec !
Herbie
zlej moderátor

Další

Zpět na VW akce, srazy, výlety, cestopisy..