2009 Attack - after...

spolujízdy, afterpokecy, fotky a vše okolo

2009 Attack - after...

Příspěvekod Luke-Jeep » 26 črc 2009

jako vždy supr srazík...

Za me velke podekovani poradatelum za supr organizaci, kterou neprovazelo zadne zasadni zaskobrtnuti, za velmi zajimavy areal s krasnym vyhledem na Jested za dostatek vseho potrebneho vcetne dlabance a zachoduuu :-.) ... za dobre pripravenou rally atp.

Skoda jen toho zatraceneho pocasi, ale asi nahoru nedorazila objednavka... to se stat muze ;-) dalsi malicke minusy budou velmi rychle zapomenuty...

Flatacke bande diky za supr atmosferu a stay prisun vseho potrebneho a chutneho v mnozstvi vetsim nez malem :-D

Takze za rok zas!
Debilní nick ale teréňáka u mě už nehledejte... teď už jen Porscheho vozítka... Brouček Speedster a Porsche 944 II
dragbug.com team
Luke-Jeep
mořský stařec flat4.org

Re: 2009 Attack - after...

Příspěvekod Luke-Jeep » 26 črc 2009

Ještě pro ty, co odjeli a nedozvěděli se o nápravě menšího šotka v soutěži elegance...

"Ostatním" kraloval Milošák se svou 412 Variant + Eribou (nikoliv mexiko avizované při vyhlašování) odemne gratulace Milošáčku =D> =D> =D>
Debilní nick ale teréňáka u mě už nehledejte... teď už jen Porscheho vozítka... Brouček Speedster a Porsche 944 II
dragbug.com team
Luke-Jeep
mořský stařec flat4.org

Příspěvekod Vincent » 26 črc 2009

Luke-Jeep píše:Ještě pro ty, co odjeli a nedozvěděli se o nápravě menšího šotka v soutěži elegance...

"Ostatním" kraloval Milošák se svou 412 Variant + Eribou (nikoliv mexiko avizované při vyhlašování) odemne gratulace Milošáčku =D> =D> =D>

Ty wogo...a já jsem si hned při vyhlašování říkala...jak je taková věc...vůbec možná...a už to vím...vznikl šotek...mezi registračními čísly 105 a 150 :-D
Milošáku...mooc gratuluju :-)
...I remember when I lost my mind. There was something so pleasant about that place. Even your emotions had an echo in so much space...Does that make me crazy?...[smilie=smiliecat.gif]....karmann ghia 72

Jsem notorický plkal
Vincent
Jsem vlk v rouše beránčím...

Příspěvekod JardaZ » 26 črc 2009

Nevěřil bych nikdy dřív,
že brouka mít je takový div.
Když jeho srdce se za Vámi ozve
to vaše až do krku vklouzne.

Jeď, jeď!!!! Křičí řidič na auto a auto na řidiče,
když se cílový prapor blíží a vůz začne řičet.
Nervy praskají tak jako lanka plynová
"No tys to neprojel? Tak se rozjeď znova!!"

Motor kleknul a netočí se dál,
broučku, kamaráde - tys to vzdal?
V tom se cesta na start uvolní
a startovní prapor se objeví
z výfuku spálený benzín vyletí
tuhle jízdu oba tak jako jeden poletí.

Krásne ženy, víno, zpěv a dobrá nálada
spousta opravdových přátel kolem, no prostě balada.
chcete vědět, kde to je? Kudy se tam jede? A tak?
Je to jednoduché, řeknu vám jen VW ATTACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moc děkuju všem co pomáhali, moc děkuju všem se kterýma jsem se seznámil a jejich přezdívky doplnil o jejich tváře :-) (Snad vás zase půlku nezapomenu :-) )
Díky organizátorům za můj nejlepší víkend tohohle roku. Byl to víkend plný přátel, adrenalinu a emocí. Lepší než měsíc dovolené. Prostě bomba bomba bomba... díky moc ještě teď jsem nadšenej tak jako bych tam ještě byl.
JardaZ
mořský stařec flat4.org

Příspěvekod Herbie » 26 črc 2009

to pocasi me teda sralo neskutecne
... a vůbec !
Herbie
zlej moderátor

Příspěvekod Milosak_1 » 26 črc 2009

Vse se napravilo dnes dopoledne s obrovskou omluvenkou
Obrázek
Obrázek

A zde je vitezne trio
Obrázek

Koukam, nehemzi se to tu fotkama, ono prece jen Herbie ma pravdu, to pocasi nebylo nic moc a nedalo se moc fotit, ale prezili jsme to. Srazek super... mraky znamych lidi, zradla a piti bylo az, az. Skoda, ze se zkratila trat, ale ono i ten maly kousek co jsme jeli stal za to. Doufam, ze Herbie casem vlozi casy zavodu -> 412 zajela v prvnim kole za mokra 2. misto celkove, kousicek za Luke-Jeepem ale pred mnohem silnejsimi a lehcimi auty. Vecer me ale uplne okouzlila ta holcina co predvadela s horicimi koulemi -> to byl fakt mazec =D>

Spokojenost nade vse, s Kristinou si odnasime 3 pohary, povazuji to za velmi plodny vikend.
Dej Bůh Štestí
Milosak_1
stálý inventář fóra flat4

Příspěvekod Ditta » 26 črc 2009

Moc se mi tam s vámi líbilo, ale sobotní probuzení v louži mě - stydím se za to - vyhnalo zpět do prosluněné Prahy. To počasí byla vážně katastrofa. Ovšem páteční podvečerní obloha, byť zachycená mobilem, myslím stála za to :)
Obrázek
Obrázek
Broukařka bez brouka [smilie=snail.gif]
Ditta
Busík Hnusík Mitbesitzerin

Příspěvekod soe2 » 27 črc 2009

tak koukám že ste měli pičasí na pikaču....myslel sem že u nás tomu unikneme...ale nestalo se tak...na veteránské rallye Jindřichovské běsnění sme jeli v takové bouřce a průtrži že sem přes tu kapku rychlejší rychlost broučích stíráteček viděl houby s voctem.a chudáci motorkáři byli promoklí až na kost.hoďte kua nějaké fotky....ať kouknu na známé tváře...
s chrobákom nikdy nezostárňeš.....
Ferda projel - Lotyšsko,Litvu,Polsko,Německo,Slovensko, Rakousko,Slovinsko a Chorvatsko
2vw Mekky (Grossglockner a Wolfsburg) splněny
soe2

Příspěvekod prak » 27 črc 2009

přes občasnou nepřízeň počasí se vše zvládlo, dobře že jste přijeli =D>
Místo bylo parádní, potkal jsem spoustu pohodových lidí, známých a neznámých.
Teď ještě dohnat spánkový deficit a může začít příprava na další ročník [smilie=fumette.gif]
S broukem v hlavě - Golden Prak von VW Brouk klub Prag a 17. předseda Jeď rychlejc.
prak
špión 007

Příspěvekod Herbie » 27 črc 2009

a je to tu ... výsledky :)

Obrázek
Obrázek
... a vůbec !
Herbie
zlej moderátor

Příspěvekod Petarda » 27 črc 2009

prak píše:přes občasnou nepřízeň počasí se vše zvládlo, dobře že jste přijeli =D>
Místo bylo parádní, potkal jsem spoustu pohodových lidí, známých a neznámých.
Teď ještě dohnat spánkový deficit a může začít příprava na další ročník [smilie=fumette.gif]

A k tomu to bude chtít ještě vystřízlivět ne, hlavně tu nemluv o dalším ročníku...páč v tuto chvíli o Attacku 21. nechci ani slyšet.....představa, že to bude stejné jako teď tak mi neuvidíte 8-[

Ale jinak díky všem, kdo pomáhal jak před srazem tak během....je nás fakt málo a je to v tak málo lidech fakt mazec :( a díky všem, kteří přijeli a snad si sraz i přes bláznivé počasí užili :D
Petarda
Famózní svačinářka

Příspěvekod brzi.2 » 27 črc 2009

Byl jsem s rodinkou jen na kukačku, zakoupili jsme pláštěnky deštníky a šlo to. I v tomhle napikaču počasí jsem se rád prijel podívat a povozit se........... :D =D> :D

Obrázek
brzi.2

Příspěvekod threeseven » 27 črc 2009

Pěkný sraz, hnusné počasí. Skvělá technická trať na závody. Výborné palačinky a catering vůbec. Pěkné zázemí, toalet dost a vždy čisté... Nádherné okolí.
=D>
I don´t want to start any blasphemous rumours but I think that God has sick sense of humor
and when I die I expect to find him laughing...
threeseven
náhodný kreativec

Příspěvekod BUTCH bus » 27 črc 2009

Ano ano. Vše paráda, adrealinová trať, celkem hustej orienťák, škoda jen té zatoulané objednávky na počasí. :lol:
OndraS
BUTCH bus
zasloužilý harcovník fóra flat4.org

Příspěvekod Šíša » 27 črc 2009

Je to divné, ale my máme ze So spálené držtičky a pod od slunce. Zas tak hrozný to nebylo, ikdyž kempaři kempující na trávě to měli docela mokré fest :)
Šíša

Příspěvekod ovalisimus panornik » 27 črc 2009

...u mě to zachránil ohňostroj...ten Attack má poslední dobou fakt smůlu na počasí, to tam má nahoře nějaký polepený.... :D
Folcik.Pancik@seznam.cz
VW Segrego 1967
ovalisimus panornik

Příspěvekod Edy » 27 črc 2009

Ahoj, za mě má Attack taky za 1 - perfektní sraz, dobrá organizace, výborný lidi a skvělej závod, počasí sice nevyšlo ale klady převažujou ...
Zavři oči brouku ... jak sem na tebe kouk, vim že chceš bejt můj brouk :)
Edy

Příspěvekod kalda » 27 črc 2009

Ja musim taky podekovat organizatorum. Z toho, co si pamatuju, bych rekl, ze se mi to libilo :twisted:.
Pak taky musim podekovat jmenovite Vyhlidkovi za jednu noc v Passatu a MIlosakovi za noc druhou v cenou ovencene 412 variant :wink: ......a Prakovi za spacak...........holt jsem prijel na hulvata.
Taky jsem zjistil, ze je opravdu potreba pres zimu zainvestovat do noveho motoru, pze druhy misto je nuda a sed #-o . Navic kdyz byly tak super ceny za mista prvni.........
uz ted se tesim na pristi rocnik :wink:
kalda
mořský stařec flat4.org

Příspěvekod Petarda » 27 črc 2009

kalda píše:Ja musim taky podekovat organizatorum. Z toho, co si pamatuju, bych rekl, ze se mi to libilo :twisted:.
Pak taky musim podekovat jmenovite Vyhlidkovi za jednu noc v Passatu a MIlosakovi za noc druhou v cenou ovencene 412 variant :wink: ......a Prakovi za spacak...........holt jsem prijel na hulvata.
Taky jsem zjistil, ze je opravdu potreba pres zimu zainvestovat do noveho motoru, pze druhy misto je nuda a sed #-o . Navic kdyz byly tak super ceny za mista prvni.........
uz ted se tesim na pristi rocnik :wink:

Hele jestli by příště nestačilo před závody míň pít :lol: .....je mi to jasný, bude novej motor :twisted:
Petarda
Famózní svačinářka

Příspěvekod Mišu... » 27 črc 2009

táák..
asi už vše bylo řečeno..areál supr, počasí na prd (už mám zase rýmičku), catering oukééj (akorát Standa chudák dostal arytmii z palačinky za 55,-), hygienické zázemí naprosto v pořádku a účast obrovská a spánkovej deficit ještě větší..
fotky hier:
http://mishu83.rajce.idnes.cz/Attack_2009/#album

bohužel můj zážitek ze srazu byl silně přemožen zážitkem z létání v pidiletadýlku Káněti..chvílema jsem myslela, že je to moje poslední minuta..takhle jsem se v životě nebála..už mě tam nikdo nedostane, to si radši uříznu ruku..a toho kdo to vymyslel ještě dodatečně zabiju..
...a na to se napijem...
:drinkers:
Mišu...
Xena-princezna bojovnice

Další

Zpět na VW akce, srazy, výlety, cestopisy..